integerforever 2012 年 12 月 11 日 @ 上午 8 時 38 分
Freezing and missing text on Team Fortress 2
Hello, I am using a NVIDIA Quadro 320m with the 3.3.0 NVIDIA 304.43
proprietary driver on Ubuntu 12.10, and TF2 has missing text on the HUD (sometimes a few letters will show, other times completely blank) and the game froze after about 10 minutes for no apparent reason.

Here's an example of the missing text:

http://imgur.com/H9Kna
最後修改者:integerforever; 2012 年 12 月 11 日 @ 上午 8 時 39 分
顯示 1-8,共 8 則回應
< >
An Infinite Number of Monkeys 2012 年 12 月 11 日 @ 下午 1 時 26 分 
I'm seeing this as well. Ubuntu 12.04, 32-bit, nvidia 310.14.
Zehkul 2012 年 12 月 14 日 @ 上午 6 時 58 分 
Confirmed on Arch64, HD5770 with catalyst 12.11.
http://s1.directupload.net/file/d/3104/eh4ab78d_png.htm
So probably not really a nvidia issue. Just had one crash so far …
最後修改者:Zehkul; 2012 年 12 月 14 日 @ 上午 7 時 02 分
evade 2012 年 12 月 14 日 @ 下午 9 時 50 分 
I've seen the same thing on my Fedora 17 (x86_64) with GeForce 9600 GT using nvidia 304.64 proprietary driver. However for me it is intermittent, I've not been able to determine what causes it.
Timmos 2012 年 12 月 16 日 @ 上午 9 時 10 分 
Confirmed. Right now I'm under Windows 7, I can't tell if I have the 32 or 64 bit version of Ubuntu. But I have 12.04 and I'm seeing the text like in the provided screenshot.
An Infinite Number of Monkeys 2012 年 12 月 17 日 @ 上午 5 時 49 分 
@Timmos: You can determine which version you have by looking at the output of "uname -a" which will include the architecture string for the kernel.
Double 2012 年 12 月 17 日 @ 下午 7 時 52 分 
Try to disable multicore rendering
CASTIRON IV 2012 年 12 月 23 日 @ 下午 2 時 55 分 
Have the same problem here. GT540m, i5. I'm running Optimus, could this be causing the problems? I'm running the latest Nvidia experimental drivers wtihin the Optimus system, so they're up to date at least.
SUSEd 2012 年 12 月 23 日 @ 下午 11 時 05 分 
304 and 310 are old drivers. Y U NO 313?
顯示 1-8,共 8 則回應
< >
每頁: 15 30 50