Steam for Linux > Limited Beta > 제목 정보
Sofox 2012년 11월 22일 오후 3시 22분
"Tooltip" summaries on this forum temporarily freeze the Linux Steam Client
When I browse this forum from Firefox, no problem.
When I browse this forum from the Linux Steam client, I have a problem.

Anytime I mouseover a thread title, a tooltip pops up that gives the first few lines of the thread. However, anytime this happens, the Linux Steam client momentarily freezes. I can't scroll, move the window, click on anyting else, get it to respond in any other way.
After a few moments, the tooltip disappears, everything becomes responsive, and usually it goes through all the previous actions I did with it.

I'm running Ubuntu 12.04, a Radeon HD 4800, an Intel® Core™2 Quad CPU Q6700 @ 2.66GHz × 4 , and a 32 bit system.

Edit: When the tooltip pops up, and the client freezes, I can switch to another program and still have the tooltip show in front of whatever program I opened in front of it.
Sofox님이 마지막으로 수정; 2012년 11월 22일 오후 3시 23분
14개 중 1-14 표시중
< >
hvr 2012년 11월 23일 오전 1시 50분 
same here on Radeon HD7890 & i7-3770 & Ubuntu 12.10 64bit
hvr님이 마지막으로 수정; 2012년 11월 23일 오전 1시 53분
GER | tuxator 2012년 11월 23일 오전 5시 25분 
yeah, got the same. Ubuntu 12.04 (with GnomeShell) and Radeon HD5870 and a dualcore AMD processor
whiskydotjar 2012년 11월 23일 오전 8시 11분 
The same thing...
sez72 2012년 11월 23일 오후 12시 10분 
just wanted to create a thread about this then saw this. same here. ubuntu 12.10, gtx 560 ti. more specs on my profile
Magbed@Linux! 2012년 11월 23일 오후 1시 50분 
+1
MeGA-ct 2012년 11월 23일 오후 2시 13분 
Same here.
blitzbite 2012년 11월 24일 오전 4시 29분 
+1
Sith 2012년 11월 24일 오전 4시 46분 
Same here.

Ubuntu 12.04 amd64 Gnome Shell
ATI HD 5870 (catalyst 12.11)
AMD Phenom II X6 1055T
4GB RAM
sez72 2012년 11월 28일 오전 7시 18분 
bump. the new 11/28 update didn't fix this for me
sez72님이 마지막으로 수정; 2012년 11월 28일 오전 7시 18분
branchman 2012년 11월 29일 오후 1시 13분 
Same here, tooltip is over everything and also catches keyboard presses.
Ubuntu 12.10 (64 bit), Linux 3.5.0-19-generic, driver X.Org Gallium 0.4 on AMD RV710, version: 2.1 Mesa 9.0
Barevná hloubka plochy: 24 bitů na pixel
barsanuphe le sec 2012년 11월 29일 오후 3시 40분 
same thing on my end.
JoyJoy 2012년 11월 29일 오후 4시 23분 
Probably an issue with the integrated browser
Rain Ninja 2012년 11월 29일 오후 8시 45분 
Yep seems to be. In my typical browsers like Chromium or Firefox there's no issues, but the in-client browser has this problem.

Bit strange since it's just an integrated webkit based browser? But I guess something isn't quite working properly.
sez72 2012년 12월 13일 오전 2시 20분 
I guess this is fixxed now. for me atleast. thanks valve
14개 중 1-14 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2012년 11월 22일 오후 3시 22분
게시글: 14