Steam for Linux > Limited Beta > Aiheen tiedot
Sofox 22. marras, 2012 15.22
"Tooltip" summaries on this forum temporarily freeze the Linux Steam Client
When I browse this forum from Firefox, no problem.
When I browse this forum from the Linux Steam client, I have a problem.

Anytime I mouseover a thread title, a tooltip pops up that gives the first few lines of the thread. However, anytime this happens, the Linux Steam client momentarily freezes. I can't scroll, move the window, click on anyting else, get it to respond in any other way.
After a few moments, the tooltip disappears, everything becomes responsive, and usually it goes through all the previous actions I did with it.

I'm running Ubuntu 12.04, a Radeon HD 4800, an Intel® Core™2 Quad CPU Q6700 @ 2.66GHz × 4 , and a 32 bit system.

Edit: When the tooltip pops up, and the client freezes, I can switch to another program and still have the tooltip show in front of whatever program I opened in front of it.
Viimeisin muokkaaja on Sofox; 22. marras, 2012 15.23
Näytetään 1-14 / 14 kommentista
< >
hvr 23. marras, 2012 1.50 
same here on Radeon HD7890 & i7-3770 & Ubuntu 12.10 64bit
Viimeisin muokkaaja on hvr; 23. marras, 2012 1.53
GER | tuxator 23. marras, 2012 5.25 
yeah, got the same. Ubuntu 12.04 (with GnomeShell) and Radeon HD5870 and a dualcore AMD processor
whiskydotjar 23. marras, 2012 8.11 
The same thing...
sez72 23. marras, 2012 12.10 
just wanted to create a thread about this then saw this. same here. ubuntu 12.10, gtx 560 ti. more specs on my profile
Magbed@Linux! 23. marras, 2012 13.50 
+1
MeGA-ct 23. marras, 2012 14.13 
Same here.
blitzbite 24. marras, 2012 4.29 
+1
Sith 24. marras, 2012 4.46 
Same here.

Ubuntu 12.04 amd64 Gnome Shell
ATI HD 5870 (catalyst 12.11)
AMD Phenom II X6 1055T
4GB RAM
sez72 28. marras, 2012 7.18 
bump. the new 11/28 update didn't fix this for me
Viimeisin muokkaaja on sez72; 28. marras, 2012 7.18
branchman 29. marras, 2012 13.13 
Same here, tooltip is over everything and also catches keyboard presses.
Ubuntu 12.10 (64 bit), Linux 3.5.0-19-generic, driver X.Org Gallium 0.4 on AMD RV710, version: 2.1 Mesa 9.0
Barevná hloubka plochy: 24 bitů na pixel
barsanuphe le sec 29. marras, 2012 15.40 
same thing on my end.
Killjoy 29. marras, 2012 16.23 
Probably an issue with the integrated browser
Rain Ninja 29. marras, 2012 20.45 
Yep seems to be. In my typical browsers like Chromium or Firefox there's no issues, but the in-client browser has this problem.

Bit strange since it's just an integrated webkit based browser? But I guess something isn't quite working properly.
sez72 13. joulu, 2012 2.20 
I guess this is fixxed now. for me atleast. thanks valve
Näytetään 1-14 / 14 kommentista
< >
Sivua kohden: 15 30 50
Lähetetty: 22. marras, 2012 15.22
Viestejä: 14