Steam for Linux > Limited Beta > トピックの詳細
whiskydotjar 2012年11月22日 3時46分
Issue Report: Main window title is "Unnamed Window"
Shouldn't it be "Steam for Linux"?
1-11 / 11 のコメントを表示
< >
SUSEd 2012年11月22日 3時54分 
Same on Ubuntu and openSUSE. It causes that gnome-shell shows ugly lo-res steam icon instead cool iPad-like hi-res Faenza icon.
Not only main window, all steam windows unnamed.
最近の変更はSUSEdが行いました; 2012年11月22日 3時56分
Nevon 2012年11月22日 4時59分 
I can confirm that this happens in gnome-shell 3.6.1 in Ubuntu 12.10. It only started happening after the last update.
johndrinkwater [🐧︀ 🎮] 2012年11月22日 5時16分 
This should be fixed with the next update, mentioned here http://steamcommunity.com/app/221410/discussions/1/882965118613110112/#c882966056664860137
最近の変更はjohndrinkwater [🐧︀ 🎮]が行いました; 2012年11月22日 9時07分
R.A.W.Agent 2012年11月22日 8時38分 
Spacefish 2012年11月22日 8時40分 
Can confirm this, but i think its trivial to fix and does not impact the functionality of the application.
Netsu 2012年12月7日 1時12分 
I'm also experiencing the issue, all Steam windows are named 'Untitled', I'm running Arch Linux with Compiz+Tint2.
whiskydotjar 2012年12月7日 1時14分 
Update the client! It fixed!
Netsu 2012年12月7日 1時19分 
It didn't fix it for me unfortunately. Steam info says I'm using version v012 built Dec 5 2012 at 13:13:48.
I did install it from the Arch User Repository and not through Ubuntu though, is it possible that the initial installation source can cause this or should I be able to always keep my client up-to-date by using the built in update feature?
mruuh 2012年12月7日 1時26分 
Seems to work fine here. xprop reports:
WM_NAME(UTF8_STRING) = "Steam"
WM_CLASS(STRING) = "Steam", "Steam"

I have the same Steam build as you.
Netsu 2012年12月7日 1時47分 
Oh, haven't thought about checking with xprop, it gives the same results as yours.
Although looking at other applications I use they seem to have titles set up like this:

WM_NAME(STRING) = "Title"
_NET_WM_NAME(UTF8_STRING) = "Title"

While steam only provides WM_NAME and uses UTF8 in this field. I don't know if there are any standards that dictate how this should be set up but it seems the problem stems from Steam doing it differently than everything else.
最近の変更はNetsuが行いました; 2012年12月7日 1時47分
mruuh 2012年12月7日 2時16分 
You know, you're right. Spec says that _NET_WM_NAME should be set by client: http://standards.freedesktop.org/wm-spec/latest/ar01s05.html#id2760156
1-11 / 11 のコメントを表示
< >
ページ毎: 15 30 50
投稿日: 2012年11月22日 3時46分
投稿数: 11