Steam for Linux > Limited Beta > Detalhes do tópico
whiskydotjar 22/nov/2012 às 3:46
Issue Report: Main window title is "Unnamed Window"
Shouldn't it be "Steam for Linux"?
Exibindo comentários 111 de 11
< >
SUSEd 22/nov/2012 às 3:54 
Same on Ubuntu and openSUSE. It causes that gnome-shell shows ugly lo-res steam icon instead cool iPad-like hi-res Faenza icon.
Not only main window, all steam windows unnamed.
Última edição por SUSEd; 22/nov/2012 às 3:56
Nevon 22/nov/2012 às 4:59 
I can confirm that this happens in gnome-shell 3.6.1 in Ubuntu 12.10. It only started happening after the last update.
johndrinkwater [🐧︀ 🎮] 22/nov/2012 às 5:16 
This should be fixed with the next update, mentioned here http://steamcommunity.com/app/221410/discussions/1/882965118613110112/#c882966056664860137
Última edição por johndrinkwater [🐧︀ 🎮]; 22/nov/2012 às 9:07
Spacefish 22/nov/2012 às 8:40 
Can confirm this, but i think its trivial to fix and does not impact the functionality of the application.
Netsu 7/dez/2012 às 1:12 
I'm also experiencing the issue, all Steam windows are named 'Untitled', I'm running Arch Linux with Compiz+Tint2.
whiskydotjar 7/dez/2012 às 1:14 
Update the client! It fixed!
Netsu 7/dez/2012 às 1:19 
It didn't fix it for me unfortunately. Steam info says I'm using version v012 built Dec 5 2012 at 13:13:48.
I did install it from the Arch User Repository and not through Ubuntu though, is it possible that the initial installation source can cause this or should I be able to always keep my client up-to-date by using the built in update feature?
mruuh 7/dez/2012 às 1:26 
Seems to work fine here. xprop reports:
WM_NAME(UTF8_STRING) = "Steam"
WM_CLASS(STRING) = "Steam", "Steam"

I have the same Steam build as you.
Netsu 7/dez/2012 às 1:47 
Oh, haven't thought about checking with xprop, it gives the same results as yours.
Although looking at other applications I use they seem to have titles set up like this:

WM_NAME(STRING) = "Title"
_NET_WM_NAME(UTF8_STRING) = "Title"

While steam only provides WM_NAME and uses UTF8 in this field. I don't know if there are any standards that dictate how this should be set up but it seems the problem stems from Steam doing it differently than everything else.
Última edição por Netsu; 7/dez/2012 às 1:47
mruuh 7/dez/2012 às 2:16 
You know, you're right. Spec says that _NET_WM_NAME should be set by client: http://standards.freedesktop.org/wm-spec/latest/ar01s05.html#id2760156
Exibindo comentários 111 de 11
< >
Por página: 15 30 50
Publicado em: 22/nov/2012 às 3:46
Mensagens: 11