Steam for Linux > Limited Beta > 제목 정보
Kami 2012년 11월 21일 오후 7시 09분
Issue Report: Unable to connect to the Steam network
http://pix.toile-libre.org/upload/original/1353553863.png

I get this error immediately when I start the Steam client.

System info:

OS: Ubuntu 12.04
Kernel: Linux 3.2.0-33-generic #52-Ubuntu SMP Thu Oct 18 16:29:15 UTC 2012 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux
GPU: Intel on-board

lspci | grep -i vga
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09)

Console log output:

kami ~ $ steam
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1353457964_client)
Looks like steam didn't shutdown cleanly, scheduling immediate update check
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1.0)
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1.0)
unlinked 1 orphaned pipes
removing stale semaphore last operated on by process 16325 with name 0eBlobRegistryMutex_B88407F7BD70E82C8C496E441795229B
removing stale semaphore last operated on by process 16325 with name 0eBlobRegistrySignal_B88407F7BD70E82C8C496E441795229B
removing stale semaphore last operated on by process 16325 with name 0emSteamEngineInstance
removing stale semaphore last operated on by process 16325 with name 0eSteamEngineLock
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1.0)
[1121/190351:WARNING:proxy_service.cc(646)] PAC support disabled because there is no system implementation
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1.0)
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1.0)
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1.0)
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1.0)
Generating new string page texture 2: 48x256, total string texture memory is 49.15 KB
Generating new string page texture 3: 256x256, total string texture memory is 311.30 KB
Generating new string page texture 4: 128x256, total string texture memory is 442.37 KB
Generating new string page texture 5: 384x256, total string texture memory is 835.58 KB
Generating new string page texture 6: 24x256, total string texture memory is 860.16 KB
Kami님이 마지막으로 수정; 2012년 11월 21일 오후 7시 11분
8개 중 1-8 표시중
< >
domi 2012년 11월 22일 오전 1시 28분 
Same problem
Frank 2012년 11월 28일 오전 11시 49분 
Have you been able to connect successfully at any time or is it intermittent? Also, have you tried at different times during the day or another day (I see this when the network is down for maintenance or other reasons)?
Frank님이 마지막으로 수정; 2012년 11월 28일 오전 11시 49분
Kobnar 2012년 12월 7일 오전 10시 35분 
I'm having the same problem. As an added quirk, I am getting special access code emails from steam, so it would seem that it's connecting just fine (I even got a window to enter my code once, but the connection failed when I tried to punch it in).

I found another thread where this was assigned tracking ID 93672. I figured I'd tack my info onto this thread in the hope that it might help. I'm going to go try logging on from a different network and check in later.

OS: Gentoo Linux
Kernel: Linux 3.5.7-gentoo SMP Sat Dec 1 08:15:57 PST 2012 x86_64
CPU: Intel(R) Core(TM) i7-3520M CPU @ 2.90GHz
GPU:
# lspci | grep VGA
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 3rd Gen Core processor Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GF108 [Quadro NVS 5400M] (rev a1)

Console Output:
$ steam
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1354745237_client)
Looks like steam didn't shutdown cleanly, scheduling immediate update check
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1354745237_client)
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1354745237_client)
unlinked 0 orphaned pipes
removing stale semaphore last operated on by process 6735 with name 0eBlobRegistryMutex_BA6A2C32796D9663242CB975BB851016
removing stale semaphore last operated on by process 6735 with name 0eBlobRegistrySignal_BA6A2C32796D9663242CB975BB851016
removing stale semaphore last operated on by process 6735 with name 0emSteamEngineInstance
removing stale semaphore last operated on by process 6735 with name 0eSteamEngineLock
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1354745237_client)
Gtk-Message: Failed to load module "canberra-gtk-module"
[1207/023205:WARNING:proxy_service.cc(646)] PAC support disabled because there is no system implementation
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1354745237_client)
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1354745237_client)
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1354745237_client)
Installing breakpad exception handler for appid(steam)/version(1354745237_client)
Generating new string page texture 6: 128x256, total string texture memory is 131.07 KB
Generating new string page texture 7: 48x256, total string texture memory is 180.22 KB
Generating new string page texture 8: 256x256, total string texture memory is 442.37 KB
Generating new string page texture 9: 64x256, total string texture memory is 507.90 KB
Generating new string page texture 10: 16x256, total string texture memory is 524.29 KB
Generating new string page texture 11: 24x256, total string texture memory is 548.86 KB
Generating new string page texture 12: 32x256, total string texture memory is 581.63 KB
Kobnar님이 마지막으로 수정; 2012년 12월 7일 오전 10시 35분
Kobnar 2012년 12월 14일 오후 8시 23분 
After trying to log in from various networks and switching between root and my normal user, Steam ran an update and now I can login with my root account. Still can't connect to network as a user though.
lifesaglitch 2012년 12월 17일 오후 11시 22분 
This happened to me initially when trying to sign-in. It sent me an access code e-mail directly after shutting down. I tried signing in again, it complained about connection issues. I got a second access code e-mail. I tried again, it let me enter the access code, said my machine was added, then shut down again? Then wouldn't let me connect for the next 5-10 tries. Upon trying again after a few minutes, it finally opened and appears to be working.
lifesaglitch 2012년 12월 17일 오후 11시 31분 
Nope. Nevermind. It's just in offline mode. It's still not working. No connection. :-(
lifesaglitch 2012년 12월 17일 오후 11시 32분 
FINALLY worked.
Kobnar 2012년 12월 20일 오후 8시 28분 
I had the same problem unitl it was fixed with an update. Now I have it set up to run with sudo. No problems here.
8개 중 1-8 표시중
< >
페이지당: 15 30 50