Steam for Linux > Limited Beta > Topic Details
zoku88 Nov 20, 2012 @ 7:38pm
Issue Report: TF2 segfaults on launch when two mice are plugged in.
Title says all. TF2 segfaults in SteamApps/user/Team Fortress 2/bin/inputsystem.so when two mice are plugged into the computer.

This is the backtrace from gdb.

Program received signal SIGABRT, Aborted.
0xf7fdb430 in __kernel_vsyscall ()
(gdb) bt
#0 0xf7fdb430 in __kernel_vsyscall ()
#1 0xf7deb8af in raise () from /usr/lib32/libc.so.6
#2 0xf7ded193 in abort () from /usr/lib32/libc.so.6
#3 0xf7e2c2d5 in __libc_message () from /usr/lib32/libc.so.6
#4 0xf7e32932 in malloc_printerr () from /usr/lib32/libc.so.6
#5 0xf7e3656d in realloc () from /usr/lib32/libc.so.6
#6 0xf1426832 in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/inputsystem.so
#7 0xf14268ac in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/inputsystem.so
#8 0xf1425a2f in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/inputsystem.so
#9 0xf142724d in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/inputsystem.so
#10 0xf14264b6 in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/inputsystem.so
#11 0xf1d46170 in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/engine.so
#12 0xf1d46378 in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/engine.so
#13 0xf1d4644d in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/engine.so
#14 0xf1d98740 in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/engine.so
#15 0xf1d4781f in ?? () from /home/zoku88/Steam/SteamApps/zoku88/Team Fortress 2/bin/engine.so
#16 0xf545cda0 in ?? () from bin/launcher.so
#17 0xf545cda0 in ?? () from bin/launcher.so
#18 0xf54453bd in LauncherMain () from bin/launcher.so
#19 0x08048474 in main ()
Showing 1-3 of 3 comments
< >
mikesart Nov 26, 2012 @ 5:46pm 
Does this repro when you do "-nojoy" on the command line? Is there anything else needed to get this to happen or is it just start the game?

I just tried this locally and it's not reproing here - but I've got some joystick fixes in...

Thanks.
zoku88 Nov 26, 2012 @ 10:57pm 
I just tried with -nojoy and a second mouse plugged in and it seemed to launch fine.
mikesart Nov 27, 2012 @ 9:23am 
Ok, great. This should be fixed in our next update then. Thanks much!
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Nov 20, 2012 @ 7:38pm
Posts: 3