Steam for Linux

Steam for Linux

Steam for Linux > Limited Beta > Emnedetaljer
Flaming Sapz 19. nov, 2012 @ 9:55
Issue Report: Some forum pages do not load within the client
What is supposed to happen:
Steam loads the requested forum page

What actually happens:
Randomly, it returns a blank page.
Image: http://yalam.co.uk/i/steam.png

System Info:
Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 3301 Mhz 4 logical processors 4 physical processors HyperThreading: Unsupported FCMOV: Supported SSE2: Supported SSE3: Supported SSSE3: Supported SSE4a: Unsupported SSE41: Supported SSE42: Supported Network Information: Network Speed: Operating System Version: "Arch Linux" (64 bit) Kernel Name: Linux Kernel Version: 3.6.6-1-ARCH X Server vendor: The X.Org Foundation X Server release: 11300000 Video Card: Driver: NVIDIA Corporation GeForce GTX 560 Ti/PCIe/SSE2 Driver Version: 4.3.0 NVIDIA 310.19 Desktop Color Depth: 24 bits per pixel Monitor Refresh Rate: 60 Hz VendorID: 0x10de DeviceID: 0x1087 Number of Monitors: 2 Number of Logical Video Cards: 1 Primary Display Resolution: 1280 x 1024 Desktop Resolution: 2560 x 1024 Primary Display Size: 14.80" x 11.85" (18.94" diag) 37.6cm x 30.1cm (48.1cm diag) Primary Bus: PCI Express 16x Primary VRAM: 1279 MB Supported MSAA Modes: 2x 4x 8x 16x Sound card: Audio device: CMI8786 Memory: RAM: 7955 Mb Miscellaneous: UI Language: English LANG: en_GB.UTF-8 Microphone: Not set Total Hard Disk Space Available: 321424 Mb Largest Free Hard Disk Block: 245511 Mb Installed software:
< >
Viser 1-3 av 3 kommentarer
MAGA 2020 19. nov, 2012 @ 10:34 
I experience the same problem too.

Sys Info:
Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 2201 Mhz 8 logical processors 4 physical processors HyperThreading: Supported FCMOV: Supported SSE2: Supported SSE3: Supported SSSE3: Supported SSE4a: Unsupported SSE41: Supported SSE42: Supported Network Information: Network Speed: Operating System Version: Ubuntu 12.10 (64 bit) Kernel Name: Linux Kernel Version: 3.5.0-18-generic X Server vendor: The X.Org Foundation X Server release: 11300000 Video Card: Driver: Intel Open Source Technology Center Mesa DRI Intel(R) Sandybridge Mobile x86/MMX/SSE2 Driver Version: 3.0 Mesa 9.0 Desktop Color Depth: 24 bits per pixel Monitor Refresh Rate: 59 Hz VendorID: 0x10de DeviceID: 0xdf6 Number of Monitors: 1 Number of Logical Video Cards: 2 Primary Display Resolution: 1366 x 768 Desktop Resolution: 1366 x 768 Primary Display Size: 13.54" x 7.60" (15.51" diag) 34.4cm x 19.3cm (39.4cm diag) Primary VRAM Not Detected Sound card: Audio device: Intel CougarPoint HDMI Memory: RAM: 7890 Mb Miscellaneous: UI Language: English LANG: en_US.UTF-8 Microphone: Not set Total Hard Disk Space Available: 28805 Mb Largest Free Hard Disk Block: 4124 Mb Installed software:
GoodOlAndy [Win10] 19. nov, 2012 @ 11:13 
Same here but only happens once in a while for me.
I believe this is a server‐side issue, I sometimes get blank white pages in Firefox from loading pages in the discussion forum.
< >
Viser 1-3 av 3 kommentarer
Per side: 15 30 50

Steam for Linux > Limited Beta > Emnedetaljer
Dato lagt ut: 19. nov, 2012 @ 9:55
Innlegg: 3