Steam for Linux > Limited Beta > Details van topic
#SWEGE 4 dec 2012 om 10:27vm
Issue Report: TF2 texure error on Nvidia (310 driver)
I was playing Mann vs Machine today, when I noticed that the tank would show some partially transparent pink textures on its sides. It would be less noticable when I came closer and disappear entirely when I was close enough.

Screenshot from after I respawned: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=111578608
System info:
Processor Information:
Vendor: GenuineIntel
Speed: 3203 Mhz
2 logical processors
2 physical processors
HyperThreading: Unsupported
FCMOV: Supported
SSE2: Supported
SSE3: Supported
SSSE3: Supported
SSE4a: Unsupported
SSE41: Unsupported
SSE42: Unsupported

Network Information:
Network Speed:

Operating System Version:
Ubuntu 12.04.1 LTS (64 bit)
Kernel Name: Linux
Kernel Version: 3.2.0-34-generic
X Server vendor: The X.Org Foundation
X Server release: 11103000

Video Card:
Driver: NVIDIA Corporation GeForce GTX 560 Ti/PCIe/SSE2

Driver Version: 4.3.0 NVIDIA 310.14
Desktop Color Depth: 24 bits per pixel
Monitor Refresh Rate: 60 Hz
VendorID: 0x10de
DeviceID: 0x1200
Number of Monitors: 1
Number of Logical Video Cards: 1
Primary Display Resolution: 1920 x 1080
Desktop Resolution: 1920 x 1080
Primary Display Size: 18.78" x 10.55" (21.54" diag)
47.7cm x 26.8cm (54.7cm diag)
Primary Bus: PCI Express 16x
Primary VRAM: 1023 MB
Supported MSAA Modes: 2x 4x 8x 16x

Sound card:
Audio device: Realtek ALC888

Memory:
RAM: 5970 Mb

Miscellaneous:
UI Language: English
LANG: en_US.UTF-8
Microphone: Not set
Total Hard Disk Space Available: 428143 Mb
Largest Free Hard Disk Block: 180423 Mb

Installed software:

Recent Failure Reports:
Tue Dec 4 18:15:12 2012 GMT: file ''/tmp/dumps/assert_20121204191504_1.dmp'', upload yes: ''CrashID=bp-f7874419-c088-4060-b2dd-29f322121204
''
Laatst bewerkt door #SWEGE; 4 dec 2012 om 10:28vm
1-1 van 1 reacties weergegeven
< >
mikesart 17 dec 2012 om 6:01nm 
We just fixed a texture upload bug when you're playing in multithreaded mode, which could have caused this issue. This should be in the update this week. If anyone sees this again then (or with mat_queue_mode set to 0), please let me know. Thanks.
1-1 van 1 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50