Steam for Linux > Limited Beta > Konu Detayları
Twelfth 1 Ara 2012 @ 12:32pm
Issure Report: Steam won't start, not sure what the problem is.
When i start steam from the launcher it blinks as if it will start but nothing happens. I've tried launching steam from the terminal but it didn't work nor did it give any errors. I've tried launching ~/steam/steam.sh and ~/steam/bin_steam.bin in the but it did not work. in ~/steam/steam.log it says
DebugAssert, Name: ?, Line: 1089, Expr: "open for read/write failed in CreateFile" && !pchErr, File: /home/buildbot/buildslave_steam/steam2_rel_beta_linux/build/Projects/GazelleProto/Client/Engine/../../../Common/Misc/PosixWin32.cpp

CsComm Session Nov- 8-2012 22:03:47.322 [4051868480] ReconnectThread (4051868480) Starting


CsComm Session Nov- 8-2012 22:27:43.674 [4047428416] ReconnectThread (4047428416) Starting
CsComm Session Nov- 8-2012 22:31:52.728 [4047428416] ReconnectThread (4047428416) Told to exit


CsComm Session Nov- 8-2012 22:32:30.772 [4052663104] ReconnectThread (4052663104) Starting
CsComm Session Nov- 8-2012 22:32:49.904 [4052663104] ReconnectThread (4052663104) Told to exit


CsComm Session Nov- 8-2012 22:33:33.586 [4052040512] ReconnectThread (4052040512) Starting
CsComm Session Nov- 8-2012 22:43:04.149 [4052040512] ReconnectThread (4052040512) Told to exit


CsComm Session Nov- 8-2012 22:43:15.772 [4052273984] ReconnectThread (4052273984) Starting

Processor Information:
Vendor: GenuineIntel
Speed: 2000 Mhz
2 logical processors
2 physical processors
HyperThreading: Unsupported
FCMOV: Supported
SSE2: Supported
SSE3: Supported
SSSE3: Supported
SSE4a: Unsupported
SSE41: Unsupported
SSE42: Unsupported

Network Information:
Network Speed:

Operating System Version:
Ubuntu 12.10 (64 bit)
Kernel Name: Linux
Kernel Version: 3.5.0-19-generic
X Server vendor: The X.Org Foundation
X Server release: 11300000

Video Card:
Driver: Intel Open Source Technology Center Mesa DRI Mobile Intel® GM45 Express Chipset x86/MMX/SSE2

Driver Version: 2.1 Mesa 9.0
Desktop Color Depth: 24 bits per pixel
Monitor Refresh Rate: 60 Hz
VendorID: 0x8086
DeviceID: 0x2a42
Number of Monitors: 1
Number of Logical Video Cards: 1
Primary Display Resolution: 1280 x 800
Desktop Resolution: 1280 x 800
Primary Display Size: 13.03" x 8.15" (15.35" diag)
33.1cm x 20.7cm (39.0cm diag)
Primary VRAM Not Detected

Sound card:
Audio device: Intel Cantiga HDMI

Memory:
RAM: 3884 Mb

Miscellaneous:
UI Language: English
LANG: en_US.UTF-8
Microphone: Not set
Total Hard Disk Space Available: 93867 Mb
Largest Free Hard Disk Block: 17973 Mb

Installed software:

Recent Failure Reports:

En son Twelfth tarafından düzenlendi; 1 Ara 2012 @ 4:37pm
10 yorumdan 1 ile 10 arası gösteriliyor
< >
Twelfth 1 Ara 2012 @ 12:37pm 
I forgot to mention my system info i'm on 12.10 with a intel g45 graphics.
Twelfth 1 Ara 2012 @ 2:06pm 
steam hadn't been working for the last two weeks and while i was playing minecraft it suddenly started updating and started just fine.
vadi2 1 Ara 2012 @ 3:36pm 
Could you please attach your hardware information per bug reporting guidelines @ http://steamcommunity.com/app/221410/discussions/1/882965118609963322/ ? Thanks!
Twelfth 1 Ara 2012 @ 4:33pm 
Yes, sorry. If I have another problem I will do that.
msv_Tomsk 1 Ara 2012 @ 7:58pm 
braddfin tarafından gönderilen ileti:
~/steam/steam.sh and ~/steam/bin_steam.bin

Incorrect run, you must type steam in terminal and hit Enter.
$steam[Enter]
Twelfth 1 Ara 2012 @ 8:22pm 
msv_Tomsk tarafından gönderilen ileti:
braddfin tarafından gönderilen ileti:
~/steam/steam.sh and ~/steam/bin_steam.bin

Incorrect run, you must type steam in terminal and hit Enter.
$steam[Enter]

I first tried that first and later found ~/steam/bin_steam.sh and steam.sh and tried those.
The problem seems to have resolved itself sometime after attempting to run it. It starts up fine now.
lxdlam 1 Ara 2012 @ 10:26pm 
i just encountered the same problem.My system is Ubuntu 12.10 with Inter core i3 and Nvidia GT520.
Knife Kitty 4 Ara 2012 @ 10:19am 
I managed to get into same problem too. Whenever I try to launch Steam literally nothing happens and terminal does not mention any errors.

I am using Ubuntu 12.04.1 LTS 64bit
processor: Intel Core 2 Duo E7300 2,66GHz x 2;
graphics:ATI Radeon HD 3870
En son Knife Kitty tarafından düzenlendi; 4 Ara 2012 @ 10:22am
Frank 4 Ara 2012 @ 3:18pm 
Knife Kitty and The best ... can you provide your System Information? I'm assuming this is still repro'g for you two?
Knife Kitty 5 Ara 2012 @ 10:08am 
Nevermind, I already fixed it with fresh install. Is my system info still relevant?
10 yorumdan 1 ile 10 arası gösteriliyor
< >
Sayfa başına: 15 30 50
Gönderilme Tarihi: 1 Ara 2012 @ 12:32pm
İleti: 10