Mendiel Nov 18, 2012 @ 8:45am
TF2 non-beta stuck to the gray picture between intro and menu
Hello everyone!

Yesterday, everything went alright when I wanted to play to TF2 non-beta version. But since today, TF2 is stuck to the gray picture between the intro and menu. The games just crash a that moment and I can't define the problem with the console output or the dump file.

Oh ! And before I forget, other games(TF2 Beta and Serious Sam 3:BFE) are working .

Here's my console output from the start of the game : http://pastebin.com/hpQqqDQ1

And here's my dump file (hosted on my Google Drive): https://docs.google.com/open?id=0B9O7lsNKiu5Jc0VKa184ekhpRUU

Thanks a lot everyone !
Showing 1-6 of 6 comments
< >
[Linux] Schrödinger's cat Nov 18, 2012 @ 8:51am 
Are you officially in Beta?
Mendiel Nov 18, 2012 @ 9:56am 
Yes I am :P
EDIT: I just want to communicate my problem to the community(Because we all know that Linux's strenght it's it comunity ;) ) before doing a Issue report to the Limited Beta Discussion Room .

Last edited by Mendiel; Nov 18, 2012 @ 9:58am
SAFETY Nov 19, 2012 @ 5:03am 
I have same issue after last TF2 update.
OS:Ubuntu 12.04 x86_64 (Unity)
Console output [pastebin.com]
Crash dump [ubuntuone.com]
System info [pastebin.com]
Minced Nov 19, 2012 @ 5:49pm 
FIXED THE ISSUE YAY!


******* I fixed the issue by adding -nojoy as a launch option. *********

I have the same issue as well. I want to help but I need some directions of how to help.

Can someone tell me how to get a console output, crash dump, and system info?

******* I fixed the issue by adding -nojoy as a launch option. *********

Don't ask me why it works ^^
Last edited by Minced; Nov 20, 2012 @ 1:40pm
Kano Nov 19, 2012 @ 6:09pm 
I can not test the TF2 Beta but with mesa 9.0 (own backport for Debian wheezy) i had the same issue. With mesa 8.0.4 i had wrong rendering but got to the menu (did not try to start a match). Using nvidia 310.14 the game works.
Mendiel Nov 21, 2012 @ 7:08pm 
Actually I found in my case why it wasn't working. It was because of my mouse.

I guess there was a confict between my mouse and my touchpad.

When I unplug my mouse before lauching TF2 and I replug it at the menu , everything is working well !
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Nov 18, 2012 @ 8:45am
Posts: 6