Steam for Linux > 综合讨论 > 主题详情
Col.Burke 2012年11月12日下午4:45
Anybody playing Red Orcherstra
Anybody playing Red orchestra on the beta . Having a few bugs , going to report the later.
Just Crosschecking

Everything for me works expects (bar a few gui bugs ) expect the rifle scope. its just half blanked out and no cross hairs
Anybody having the problem ?
正在显示第 1 - 15 条,共 30 条留言
< >
AJSB 2012年11月13日上午4:38 
I will test tonight....i'm not a big fan of sniping ;)

In all FPS that i play or played i usually don't use sniper rifles....
最后由 AJSB 编辑于; 2012年11月13日上午4:39
icculus 2012年11月13日下午3:23 
I think there's a fix from Killing Floor for the sniper scope that didn't make it back into RO1. I'll have to check. Nag me if this doesn't get fixed in the next update!
AJSB 2012年11月13日下午11:27 
This night i tested the scope and it was just fine....i didn't see any problem with it....

Linux Mint 13 32bit with Kernel 3.6.6 and the NEW NVIDIA DRIVER * 3 1 0 . 1 9 * !!!

Yes, it's not a typo !!! 310.19 installed manually !!!
powrtoch 2012年11月14日上午1:49 
I'm having problems with the scope as well.

Using 304 Nvidia driver.
最后由 powrtoch 编辑于; 2012年11月14日上午1:49
AJSB 2012年11月14日上午6:12 
Use 310.14 or 310.19 although i believe that 310.19 is crap... i gonna compare the quality of both right now....

As for 304.xxx it's riddled with bugs....


PS: Yes, i compared the two and 310.19 is buggy as hell....LOT'S of textures problems in ROOST4145.
最后由 AJSB 编辑于; 2012年11月14日上午7:11
/linuX/gitano 2012年11月23日上午6:13 
Some of us have started a bug & issues thread on the official forums:

http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?p=1157693#post1157693

If u guys experience similar problems let us know!
Col.Burke 2012年11月23日下午12:49 
:L , it was actually me who set that up that thread - havent been on it in a while.
drjoms 2012年12月17日下午3:32 
same here, latest nvida drivers on gtx 470
最后由 drjoms 编辑于; 2012年12月17日下午3:33
Col.Burke 2012年12月29日下午3:37 
is anybody getting a logo for red orchestra or do we all have a steam icon ?
amisdaman 2012年12月29日下午3:42 
I'm unable to launch the game. The loading icon comes up and then the game crashes before it can fully start up. I have a Nvidia 5400m.
Col.Burke 2012年12月29日下午3:43 
any error messages?
Col.Burke 2012年12月29日下午3:44 
is that a laptop ? if so what laptop - amazon link if you can
amisdaman 2012年12月29日下午4:00 
No error, just a crash. It is a laptop. It is a Thinkpad T430 running Linux Mint 14 Cinnamon.
This is a screen shot of the specs of the laptop since the exact configuration is not on amazon.
http://oi45.tinypic.com/k4fcxv.jpg
amisdaman 2012年12月29日下午4:02 
This is how far the game will get when I attempt to run it. After this it crashes with no error.
http://oi50.tinypic.com/110vpzs.jpg
Col.Burke 2012年12月29日下午4:03 
does it just hang there or...
正在显示第 1 - 15 条,共 30 条留言
< >
每页显示数: 15 30 50
发帖日期: 2012年11月12日下午4:45
帖子数: 30