Steam for Linux > Általános témák > Téma részletei
Col.Burke [Linux] 2012. nov. 12. @ du. 4:45
Anybody playing Red Orcherstra
Anybody playing Red orchestra on the beta . Having a few bugs , going to report the later.
Just Crosschecking

Everything for me works expects (bar a few gui bugs ) expect the rifle scope. its just half blanked out and no cross hairs
Anybody having the problem ?
115/30 megjegyzés mutatása
< >
AJSB 2012. nov. 13. @ de. 4:38 
I will test tonight....i'm not a big fan of sniping ;)

In all FPS that i play or played i usually don't use sniper rifles....
Legutóbb szerkesztette: AJSB; 2012. nov. 13. @ de. 4:39
icculus 2012. nov. 13. @ du. 3:23 
I think there's a fix from Killing Floor for the sniper scope that didn't make it back into RO1. I'll have to check. Nag me if this doesn't get fixed in the next update!
AJSB 2012. nov. 13. @ du. 11:27 
This night i tested the scope and it was just fine....i didn't see any problem with it....

Linux Mint 13 32bit with Kernel 3.6.6 and the NEW NVIDIA DRIVER * 3 1 0 . 1 9 * !!!

Yes, it's not a typo !!! 310.19 installed manually !!!
powrtoch 2012. nov. 14. @ de. 1:49 
I'm having problems with the scope as well.

Using 304 Nvidia driver.
Legutóbb szerkesztette: powrtoch; 2012. nov. 14. @ de. 1:49
AJSB 2012. nov. 14. @ de. 6:12 
Use 310.14 or 310.19 although i believe that 310.19 is crap... i gonna compare the quality of both right now....

As for 304.xxx it's riddled with bugs....


PS: Yes, i compared the two and 310.19 is buggy as hell....LOT'S of textures problems in ROOST4145.
Legutóbb szerkesztette: AJSB; 2012. nov. 14. @ de. 7:11
/linuX/gitano 2012. nov. 23. @ de. 6:13 
Some of us have started a bug & issues thread on the official forums:

http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?p=1157693#post1157693

If u guys experience similar problems let us know!
Col.Burke [Linux] 2012. nov. 23. @ du. 12:49 
:L , it was actually me who set that up that thread - havent been on it in a while.
drjoms 2012. dec. 17. @ du. 3:32 
same here, latest nvida drivers on gtx 470
Legutóbb szerkesztette: drjoms; 2012. dec. 17. @ du. 3:33
Col.Burke [Linux] 2012. dec. 29. @ du. 3:37 
is anybody getting a logo for red orchestra or do we all have a steam icon ?
amisdaman 2012. dec. 29. @ du. 3:42 
I'm unable to launch the game. The loading icon comes up and then the game crashes before it can fully start up. I have a Nvidia 5400m.
Col.Burke [Linux] 2012. dec. 29. @ du. 3:43 
any error messages?
Col.Burke [Linux] 2012. dec. 29. @ du. 3:44 
is that a laptop ? if so what laptop - amazon link if you can
amisdaman 2012. dec. 29. @ du. 4:00 
No error, just a crash. It is a laptop. It is a Thinkpad T430 running Linux Mint 14 Cinnamon.
This is a screen shot of the specs of the laptop since the exact configuration is not on amazon.
http://oi45.tinypic.com/k4fcxv.jpg
amisdaman 2012. dec. 29. @ du. 4:02 
This is how far the game will get when I attempt to run it. After this it crashes with no error.
http://oi50.tinypic.com/110vpzs.jpg
Col.Burke [Linux] 2012. dec. 29. @ du. 4:03 
does it just hang there or...
115/30 megjegyzés mutatása
< >
Laponként: 15 30 50
Küldés ideje: 2012. nov. 12. @ du. 4:45
Hozzászólások: 30