Steam for Linux > Algemene discussies > Details van topic
Col.Burke [Linux] 12 nov 2012 om 4:45nm
Anybody playing Red Orcherstra
Anybody playing Red orchestra on the beta . Having a few bugs , going to report the later.
Just Crosschecking

Everything for me works expects (bar a few gui bugs ) expect the rifle scope. its just half blanked out and no cross hairs
Anybody having the problem ?
1-15 van 30 reacties weergegeven
< >
AJSB 13 nov 2012 om 4:38vm 
I will test tonight....i'm not a big fan of sniping ;)

In all FPS that i play or played i usually don't use sniper rifles....
Laatst bewerkt door AJSB; 13 nov 2012 om 4:39vm
icculus 13 nov 2012 om 3:23nm 
I think there's a fix from Killing Floor for the sniper scope that didn't make it back into RO1. I'll have to check. Nag me if this doesn't get fixed in the next update!
AJSB 13 nov 2012 om 11:27nm 
This night i tested the scope and it was just fine....i didn't see any problem with it....

Linux Mint 13 32bit with Kernel 3.6.6 and the NEW NVIDIA DRIVER * 3 1 0 . 1 9 * !!!

Yes, it's not a typo !!! 310.19 installed manually !!!
powrtoch 14 nov 2012 om 1:49vm 
I'm having problems with the scope as well.

Using 304 Nvidia driver.
Laatst bewerkt door powrtoch; 14 nov 2012 om 1:49vm
AJSB 14 nov 2012 om 6:12vm 
Use 310.14 or 310.19 although i believe that 310.19 is crap... i gonna compare the quality of both right now....

As for 304.xxx it's riddled with bugs....


PS: Yes, i compared the two and 310.19 is buggy as hell....LOT'S of textures problems in ROOST4145.
Laatst bewerkt door AJSB; 14 nov 2012 om 7:11vm
/linuX/gitano 23 nov 2012 om 6:13vm 
Some of us have started a bug & issues thread on the official forums:

http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?p=1157693#post1157693

If u guys experience similar problems let us know!
Col.Burke [Linux] 23 nov 2012 om 12:49nm 
:L , it was actually me who set that up that thread - havent been on it in a while.
drjoms 17 dec 2012 om 3:32nm 
same here, latest nvida drivers on gtx 470
Laatst bewerkt door drjoms; 17 dec 2012 om 3:33nm
Col.Burke [Linux] 29 dec 2012 om 3:37nm 
is anybody getting a logo for red orchestra or do we all have a steam icon ?
amisdaman 29 dec 2012 om 3:42nm 
I'm unable to launch the game. The loading icon comes up and then the game crashes before it can fully start up. I have a Nvidia 5400m.
Col.Burke [Linux] 29 dec 2012 om 3:43nm 
any error messages?
Col.Burke [Linux] 29 dec 2012 om 3:44nm 
is that a laptop ? if so what laptop - amazon link if you can
amisdaman 29 dec 2012 om 4:00nm 
No error, just a crash. It is a laptop. It is a Thinkpad T430 running Linux Mint 14 Cinnamon.
This is a screen shot of the specs of the laptop since the exact configuration is not on amazon.
http://oi45.tinypic.com/k4fcxv.jpg
amisdaman 29 dec 2012 om 4:02nm 
This is how far the game will get when I attempt to run it. After this it crashes with no error.
http://oi50.tinypic.com/110vpzs.jpg
Col.Burke [Linux] 29 dec 2012 om 4:03nm 
does it just hang there or...
1-15 van 30 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 12 nov 2012 om 4:45nm
Aantal berichten: 30