Steam for Linux > Discussões gerais > Detalhes do tópico
Col.Burke [Linux] 12/nov/2012 às 16:45
Anybody playing Red Orcherstra
Anybody playing Red orchestra on the beta . Having a few bugs , going to report the later.
Just Crosschecking

Everything for me works expects (bar a few gui bugs ) expect the rifle scope. its just half blanked out and no cross hairs
Anybody having the problem ?
Exibindo comentários 115 de 30
< >
AJSB 13/nov/2012 às 4:38 
I will test tonight....i'm not a big fan of sniping ;)

In all FPS that i play or played i usually don't use sniper rifles....
Última edição por AJSB; 13/nov/2012 às 4:39
icculus 13/nov/2012 às 15:23 
I think there's a fix from Killing Floor for the sniper scope that didn't make it back into RO1. I'll have to check. Nag me if this doesn't get fixed in the next update!
AJSB 13/nov/2012 às 23:27 
This night i tested the scope and it was just fine....i didn't see any problem with it....

Linux Mint 13 32bit with Kernel 3.6.6 and the NEW NVIDIA DRIVER * 3 1 0 . 1 9 * !!!

Yes, it's not a typo !!! 310.19 installed manually !!!
powrtoch 14/nov/2012 às 1:49 
I'm having problems with the scope as well.

Using 304 Nvidia driver.
Última edição por powrtoch; 14/nov/2012 às 1:49
AJSB 14/nov/2012 às 6:12 
Use 310.14 or 310.19 although i believe that 310.19 is crap... i gonna compare the quality of both right now....

As for 304.xxx it's riddled with bugs....


PS: Yes, i compared the two and 310.19 is buggy as hell....LOT'S of textures problems in ROOST4145.
Última edição por AJSB; 14/nov/2012 às 7:11
/linuX/gitano 23/nov/2012 às 6:13 
Some of us have started a bug & issues thread on the official forums:

http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?p=1157693#post1157693

If u guys experience similar problems let us know!
Col.Burke [Linux] 23/nov/2012 às 12:49 
:L , it was actually me who set that up that thread - havent been on it in a while.
drjoms 17/dez/2012 às 15:32 
same here, latest nvida drivers on gtx 470
Última edição por drjoms; 17/dez/2012 às 15:33
Col.Burke [Linux] 29/dez/2012 às 15:37 
is anybody getting a logo for red orchestra or do we all have a steam icon ?
amisdaman 29/dez/2012 às 15:42 
I'm unable to launch the game. The loading icon comes up and then the game crashes before it can fully start up. I have a Nvidia 5400m.
Col.Burke [Linux] 29/dez/2012 às 15:43 
any error messages?
Col.Burke [Linux] 29/dez/2012 às 15:44 
is that a laptop ? if so what laptop - amazon link if you can
amisdaman 29/dez/2012 às 16:00 
No error, just a crash. It is a laptop. It is a Thinkpad T430 running Linux Mint 14 Cinnamon.
This is a screen shot of the specs of the laptop since the exact configuration is not on amazon.
http://oi45.tinypic.com/k4fcxv.jpg
amisdaman 29/dez/2012 às 16:02 
This is how far the game will get when I attempt to run it. After this it crashes with no error.
http://oi50.tinypic.com/110vpzs.jpg
Col.Burke [Linux] 29/dez/2012 às 16:03 
does it just hang there or...
Exibindo comentários 115 de 30
< >
Por página: 15 30 50
Publicado em: 12/nov/2012 às 16:45
Mensagens: 30