DeadWire Sep 16, 2013 @ 11:10am
Problem with Live USB......
I have been trying out a few different 'buntu based distros via live usb. But, now a problem has cropped up, after I tried Netrunner (never installed it) now no matter what I burn to the USB (or any other USB) I tried Mint, EOS, Xubuntu/Kububtu and it just boots Netrunner, even though Netrunner is not even on the USB anymore......what is going on?
Last edited by DeadWire; Sep 16, 2013 @ 11:23am
Showing 1-4 of 4 comments
< >
Doc Holliday Sep 16, 2013 @ 11:12am 
Originally posted by DeadWire:
I have been trying out a few different 'buntu based distros via live usb but, now a problem has cropped up, after I booted Netrunner (never installed it) and now no matter what I burn to the USB (tried Mint, EOS, Xubuntu/Kububtu) and it just boots Netrunner, even though Netrunner is not even on the USB anymore......what is going on?

you need to do a Secure Wipe of the drive
DeadWire Sep 16, 2013 @ 11:15am 
Originally posted by Doc Holliday:
Originally posted by DeadWire:
I have been trying out a few different 'buntu based distros via live usb but, now a problem has cropped up, after I booted Netrunner (never installed it) and now no matter what I burn to the USB (tried Mint, EOS, Xubuntu/Kububtu) and it just boots Netrunner, even though Netrunner is not even on the USB anymore......what is going on?

you need to do a Secure Wipe of the drive

The USB drive you mean? Because, I get the same result with different USB drives too.....
Last edited by DeadWire; Sep 16, 2013 @ 11:16am
R3450N Sep 16, 2013 @ 11:54am 
Open up gParted, select your USB and delete all partitions. Problem solved!
DeadWire Sep 16, 2013 @ 1:52pm 
Originally posted by RAVEN MCCCXXXVII:
Open up gParted, select your USB and delete all partitions. Problem solved!

Thanks that fixed the issue
Showing 1-4 of 4 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Sep 16, 2013 @ 11:10am
Posts: 4