Steam for Linux > 일반 토론 > 제목 정보
Getoffmylawn 2013년 2월 21일 오후 4시 15분
Ubuntu 12.04 Alienware m11x Duo 4 gigs 1333 TF2 A little lag issue
I have the Nvidia GeForce GT 335M running the most current version. In Ubuntu it shows the version as experimental. And everything is running really good. Except TF2 sometimes during fights will lag. Most fights are fine but every 5th fight it is like I am getting lag but my ping is under 100 normally 50 to 80 range. I have a 20 mbps cable line and nothing else lags like this. On Windows it does not lag at all. The FPS are around 80 with my current settings. I tried to tone down the settings a little and the FPS went up but I still get this issue.

Any suggestions to stop this?
8개 중 1-8 표시중
< >
MrTheSoulzツ 2013년 2월 21일 오후 4시 48분 
what is your nvidia driver? and this sounds like a memory leak to me :/
Getoffmylawn 2013년 2월 21일 오후 5시 07분 
It shows at version 310 and it is the version needed for Steam at least that is what is said when I first installed Steam then I changed to it. Killing Floor and other games do not lag on me though.
MrTheSoulzツ 2013년 2월 21일 오후 5시 20분 
r00st3r31님이 먼저 게시:
It shows at version 310 and it is the version needed for Steam at least that is what is said when I first installed Steam then I changed to it. Killing Floor and other games do not lag on me though.
run this on a termial :
dpkg -l | grep nvidia
and see what 310.XX version your on
Shark 2013년 2월 22일 오전 4시 35분 
You might want to try 314
towo01 2013년 2월 22일 오전 5시 07분 
Where you see a 314.xx driver?
Getoffmylawn 2013년 2월 22일 오전 5시 09분 
310.14-0ubuntu0.3 That is the version I am using now. It is the highest I can pick from Additional Drivers.
shijtin 2013년 2월 22일 오전 6시 39분 
r00st3r31님이 먼저 게시:
I tried to tone down the settings a little and the FPS went up but I still get this issue.
Have you tried with multicore turned off ?
shijtin님이 마지막으로 수정; 2013년 2월 22일 오전 6시 40분
Getoffmylawn 2013년 2월 22일 오후 12시 07분 
I tried that but it still happens. Turned everything down to the lowest settings and everything off that could be turned off. Still the same thing happens. It seems to me to be some sort of network lag with the new update.
8개 중 1-8 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2013년 2월 21일 오후 4시 15분
게시글: 8