Steam for Linux

Steam for Linux

Steam for Linux > 一般討論 > 主題細節
psylockeer 2013 年 02 月 15 日 @ 上午 3 時 40 分
no sound in SPAZ
Most of the games I've installed under linux are running fine (half-life, team fortress 2, bastion, and yet it moves and more). Anyway with SPAZ i can play very fast but can hear no sound.
I''m running an ubuntu-based distribution, using hdmi with a tv.
Sound should come from the tv
Any idea what the problem is?

System: elementary os luna (beta 1)
CPU: intel i5 750 @ 2.67GHz × 4
Graphic Card: NVIDIA Corporation GF114 [GeForce GTX 560] (rev a1) with lates drivers
< >
顯示 1-4,共 4 則回應
Addle 2013 年 02 月 19 日 @ 下午 5 時 25 分 
Sound suddenly died on me, even after working perfectly fine before. It was related to a missing libopenal.so file. For me, anyways, this fixed it:
sudo -i ln -s /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so.1 /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so
witham.ian 2013 年 02 月 19 日 @ 下午 6 時 17 分 
I have the same problem. It seems a fix is coming with the next update, so I'll be holding off playing SPAZ until then: https://github.com/ValveSoftware/steam-for-linux/issues/1438
FPW-PowerMonger 2013 年 06 月 29 日 @ 上午 10 時 58 分 
I have no sound either :(
xubuntu 13.04
kot-barbos 2013 年 06 月 29 日 @ 下午 1 時 16 分 
No sound after game installation. My solution (xubuntu 13.04):
1) install libopenal1:i386
2) sudo ln -s /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so.1.14.0 ~SPAZ/libopenal.so
< >
顯示 1-4,共 4 則回應
每頁: 15 30 50

Steam for Linux > 一般討論 > 主題細節
張貼日期: 2013 年 02 月 15 日 @ 上午 3 時 40 分
回覆: 4