Steam for Linux > Discusiones generales > Detalles del tema
psylockeer 15 de Feb, 2013 a las 3:40
no sound in SPAZ
Most of the games I've installed under linux are running fine (half-life, team fortress 2, bastion, and yet it moves and more). Anyway with SPAZ i can play very fast but can hear no sound.
I''m running an ubuntu-based distribution, using hdmi with a tv.
Sound should come from the tv
Any idea what the problem is?

System: elementary os luna (beta 1)
CPU: intel i5 750 @ 2.67GHz × 4
Graphic Card: NVIDIA Corporation GF114 [GeForce GTX 560] (rev a1) with lates drivers
Mostrando 1-4 de 4 comentarios
< >
mike.dusseault 19 de Feb, 2013 a las 17:25 
Sound suddenly died on me, even after working perfectly fine before. It was related to a missing libopenal.so file. For me, anyways, this fixed it:
sudo -i ln -s /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so.1 /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so
witham.ian 19 de Feb, 2013 a las 18:17 
I have the same problem. It seems a fix is coming with the next update, so I'll be holding off playing SPAZ until then: https://github.com/ValveSoftware/steam-for-linux/issues/1438
Power monger 29 de Jun, 2013 a las 10:58 
I have no sound either :(
xubuntu 13.04
kote-barbos 29 de Jun, 2013 a las 13:16 
No sound after game installation. My solution (xubuntu 13.04):
1) install libopenal1:i386
2) sudo ln -s /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so.1.14.0 ~SPAZ/libopenal.so
Mostrando 1-4 de 4 comentarios
< >
Por página: 15 30 50
Publicado el: 15 de Feb, 2013 a las 3:40
Mensajes: 4