Steam for Linux > Obecné diskuze > Detaily tématu
psylockeer 15. úno. 2013 v 3.40 dop.
no sound in SPAZ
Most of the games I've installed under linux are running fine (half-life, team fortress 2, bastion, and yet it moves and more). Anyway with SPAZ i can play very fast but can hear no sound.
I''m running an ubuntu-based distribution, using hdmi with a tv.
Sound should come from the tv
Any idea what the problem is?

System: elementary os luna (beta 1)
CPU: intel i5 750 @ 2.67GHz × 4
Graphic Card: NVIDIA Corporation GF114 [GeForce GTX 560] (rev a1) with lates drivers
Zobrazeno 14 z 4 komentářů
< >
mike.dusseault 19. úno. 2013 v 5.25 odp. 
Sound suddenly died on me, even after working perfectly fine before. It was related to a missing libopenal.so file. For me, anyways, this fixed it:
sudo -i ln -s /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so.1 /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so
witham.ian 19. úno. 2013 v 6.17 odp. 
I have the same problem. It seems a fix is coming with the next update, so I'll be holding off playing SPAZ until then: https://github.com/ValveSoftware/steam-for-linux/issues/1438
Power monger 29. čvn. 2013 v 10.58 dop. 
I have no sound either :(
xubuntu 13.04
kote-barbos 29. čvn. 2013 v 1.16 odp. 
No sound after game installation. My solution (xubuntu 13.04):
1) install libopenal1:i386
2) sudo ln -s /usr/lib/i386-linux-gnu/libopenal.so.1.14.0 ~SPAZ/libopenal.so
Zobrazeno 14 z 4 komentářů
< >
Na stránku: 15 30 50
Datum odeslání: 15. úno. 2013 v 3.40 dop.
Počet příspěvků: 4