Steam for Linux > Általános témák > Téma részletei
[S.A.C.T] Alwar 2013. jan. 27. @ de. 4:05
CS Doesn't capture the mouse. I can't move the camera with the mouse
When i play CS on Linux, the mouse pointer appears, (also the crossair) but if the mouse pointer reach some of the borders of the screen, i can't continue aiming, the camera stop moving in that direction, for example, if i move the mouse to the left, when the mouse pointer reach the left border of my screen, the camera stop moving to the left (but i can move it with the arrow keys), of course, ocurrs in the four ways of the screen, then im very limited aiming.

It this a bug or i missconfigured something?
I tried running in a windows and in full screen without success.

----
Operating System Version:
Debian GNU/Linux testing (wheezy) (64 bit)
Kernel Name: Linux
Kernel Version: 3.2.0-4-amd64
X Server vendor: The X.Org Foundation
X Server release: 11104000

Video Card:
Driver: NVIDIA Corporation GeForce 9300M GS/PCIe/SSE2
Driver Version: 3.3.0 NVIDIA 310.19
112/12 megjegyzés mutatása
< >
mimon 2013. jan. 30. @ de. 4:31 
I have exactly the same problem. I am running CS on Ubuntu, which is run in chroot environment on Gentoo host. Please help :)
mimon 2013. jan. 30. @ du. 11:18 
[S.A.C.T] Alwar: Have you managed to solve this issue?
mimon 2013. jan. 31. @ de. 1:32 
The video to visualize the problem:
http://youtu.be/YOhEVgYUP5k
algspd 2013. febr. 11. @ du. 3:24 
EXACTLY same problem here, also with chroot environment (ubuntu 12.10...) ¿Any solution?
dmiceman 2013. febr. 14. @ du. 8:03 
Same here. Archlinux 64, all recent: amd catalyst, kde.
algspd 2013. febr. 17. @ de. 11:47 
The problem is in chroot, solved using debian wheezy
mimon 2013. febr. 18. @ de. 12:40 
No. The chroot is not the problem. At least not the direct one. Few of my friends had steam and CS launched from chroot without this issue.
Avenger MS Snot 2013. febr. 18. @ de. 12:50 
Input? what meeces are you all using?
dmiceman 2013. febr. 18. @ de. 1:58 
I pretty doubt what mouse type is a problem. I'm using a4tech mouse, handled by default evdev driver.
algspd 2013. febr. 18. @ du. 1:48 
The mouse is not the problem. I solved the problem going from chroot to host without hardware changes.
dmiceman 2013. febr. 18. @ du. 10:05 
Cool, but I have no chroot on my archlinux. The problem is definitely related to some specific version of some library, but which one?
algspd 2013. febr. 20. @ de. 1:59 
I saw the same problem on windows some years ago, so it seems more like a bad config problem. ¿Have you tested/searched this problem on other games?
112/12 megjegyzés mutatása
< >
Laponként: 15 30 50
Küldés ideje: 2013. jan. 27. @ de. 4:05
Hozzászólások: 12