Steam for Linux > 일반 토론 > 제목 정보
Fred 2013년 1월 17일 오후 6시 15분
<snip>
<snip>
Fred님이 마지막으로 수정; 2014년 9월 10일 오전 1시 01분
40개 중 1-15 표시중
< >
Evil Penguin 2013년 1월 17일 오후 7시 09분 
Yup, TF2 performance is still horrible with the Radeon HD 7970.
Massive frame drops.
porkloin 2013년 1월 17일 오후 7시 16분 
Yeah, no real performance improvements on Radeon HD 7750. The installation process on 12.10 was significantly better, though.
[Linux] Junior s2 Camila 2013년 1월 17일 오후 7시 53분 
You guys also have fps drops? With my nvidia drivers (310.14, 310.19, 313.09) I also have these. Sometimes it gets fixed with CTRL+SPACE (and then minimize), or (if you have) disabling anti-aliasing.
porkloin 2013년 1월 17일 오후 8시 00분 
I haven't been able to run with anti-aliasing on at all since the beginning, and I have to leave reflection and shadow details down at the minimum, etc. 13.1 doesn't seem to have resolved much, however.
porkloin님이 마지막으로 수정; 2013년 1월 17일 오후 8시 00분
[Linux] Junior s2 Camila 2013년 1월 17일 오후 8시 36분 
That's so sad, hearing that from ATI.
msw1 2013년 1월 17일 오후 10시 10분 
It just says Linux_x86, yet comes up if I select 64-bit. Is it?
Muffinabus 2013년 1월 17일 오후 10시 13분 
I think they're the same driver for 32 and 64 bit.
msw1 2013년 1월 17일 오후 10시 41분 
Do you know that for sure? It's not that I don't trust you, I just don't want to mess up my computer.

*EDIT* My bad, my computer hid the x86_64 part after the . , hopefully it works!
msw1님이 마지막으로 수정; 2013년 1월 17일 오후 11시 05분
b4cki ❤ Katzii3 2013년 1월 17일 오후 11시 13분 
There seems to be a slight improvement for tf2 with 6950
El Pollo Santos 2013년 1월 17일 오후 11시 27분 
Odd update, TF2 works better most of the time, and AA mode is working decently, however I am getting big performance dips periodically regardless of what is happening in game. Having AA enabled greatly worsens this problem. Overall 12.11 beta 11 gave me more consistant performace. However these drivers seem to run cooler, or at least have better fan control on my dual 5870m's
El Pollo Santos 2013년 1월 17일 오후 11시 59분 
Interesting note on the new drivers, I get much better performance on them using Unity VS LDXE which is what I normally use for games.
Michael 2013년 1월 18일 오전 1시 43분 
l8ernewb님이 먼저 게시:
Yeah, no real performance improvements on Radeon HD 7750. The installation process on 12.10 was significantly better, though.

Yeah but these are Windows hardware quality labs certified! Whoo
./mattyy1hp.sh 2013년 1월 18일 오전 4시 42분 
I don't see any difference.

I have two graphics cards, look at this:

6520G APU
- vSync don't works
- black screen in full screen games on CInnamon
- I have to play in windowed mode
- weird graphics artefacts on Cinnamon
- extremly low performance comparing to Windows

6470M GPU
- AMD Vari-bright don't work
- invisible line in a middle of screen - top is rendered slower, than the bottom one (really awesome for movies or games, just awesome...)
- vSync don't work
- can't start TF2 (hangs on "loading ..." screen)
- extremly low performance comparing to Windows

6520G + 6470M
- AMD Dual graphics - absolutely no support
- black screen on switching from GPU to APU

What I have to do to play TF2?
1/ Switch to 6520G APU
2/ Log out to restart Xserver (required for GPU switching)
3/ Black screen = reboot
4/ On login screen, switch to Mate DE
5/ Change TF2 launch commands to windowed mode,1280x720
6/ Hey, I can finally play it!

There is no hope. AMD are unable idiots.
./mattyy1hp.sh 2013년 1월 18일 오전 5시 06분 
Fred님이 먼저 게시:
mattyy1hp Linux님이 먼저 게시:
I don't see any difference.

I have two graphics cards, look at this:

6520G APU
- vSync don't works
- black screen in full screen games on CInnamon
- I have to play in windowed mode
- weird graphics artefacts on Cinnamon
- extremly low performance comparing to Windows

6470M GPU
- AMD Vari-bright don't work
- invisible line in a middle of screen - top is rendered slower, than the bottom one (really awesome for movies or games, just awesome...)
- vSync don't work
- can't start TF2 (hangs on "loading ..." screen)
- extremly low performance comparing to Windows

6520G + 6470M
- AMD Dual graphics - absolutely no support
- black screen on switching from GPU to APU

What I have to do to play TF2?
1/ Switch to 6520G APU
2/ Log out to restart Xserver (required for GPU switching)
3/ Black screen = reboot
4/ On login screen, switch to Mate DE
5/ Change TF2 launch commands to windowed mode,1280x720
6/ Hey, I can finally play it!

There is no hope. AMD are unable idiots.

Have you properly generated a dual graphics processing unit configuration with amdconfig for /etc/X11/xorg.conf?

I used "# aticonfig --initial".
I didn't know, that there is a special config for dual graphics. Please, tell me how.
./mattyy1hp.sh 2013년 1월 18일 오전 7시 51분 
I don't have a standard crossfire.
My laptop has something like an assymetric crossfire, which means integrated accelerated CPU (APU) + dedicated GPU - it's called AMD Dual Graphics technology. But I tried a command from the wiki and something has changed.

Now on 6520G APU I see both graphics cards in Catalyst and there is a new Crossfire option. Anyway, Cinnamon won't start - instead of it will start Gnome fallback and every panel, every icon, everything is two times.
On 6470M GPU no change.

No matter what I try - if one issue is solved, another 3 will come. This is AMD.
Anyway, thanks for the help, I'll try ask on the second link you sent me.
40개 중 1-15 표시중
< >
페이지당: 15 30 50
게시된 날짜: 2013년 1월 17일 오후 6시 15분
게시글: 40