Steam for Linux > Discusiones generales > Detalles del tema
thetargos 9 de May, 2013 a las 23:43
Black/mirrored upper left corner → Bug... ¿?
Before I report this as a bug I wanted to have some confirmation that this indeed is a general issue...

It is a bit strange, but really reproducible on my system (quite consistently I must add). If I try to launch pretty much any game (except from a few ones like the The Book of Unwritten Tales and Journey Down) straight off their launchers (aka .desktop files), a little black rectangle lingers in at the upper-left corner of the screen, depending on the DE I launch the game from (tested if this had to do with composition being used, i.e. XFCE instead of Cinnamon or G-Shell). However launching the games within Steam (i.e launching Steam first, THEN launch the game) this will not happen. This happens even if I close the game, go back to Steam (launched with the game) and try again this time within Steam, it would still have this issue... Even the Steam menu bar is "affected" by this black rectangle obscuring the Steam menu item.

Now this happens with Steam 1367621987 / 13676219... (I guess there should be more numbers there, just the window doesn't show 'em), but been having this ever since the Beta, so I know I have to launch the games AFTER I launch Steam, but regardless I test every now and then. Anyone else seeing this on their Steam?

System configuration and software combination:

OS Fedora 18 x86_64 fully updated to 2.8.11-200.fc18.x86_64 kernel; 32-bit libs dependencies covered (with 0 multilib issues thus far, and ever since I migrated to 64-bit Linux back in 2k4)
AMD FX 6100 CPU
8GiB RAM
nVidia GeForce 9800GT 512MiB gfx with proprietary driver version 304.88 (yes a tad old, but they work very well on this gfx)
Mostrando 1-4 de 4 comentarios
< >
LucasBrandM 10 de May, 2013 a las 5:43 
Same here. I'm using ubuntu 13.04.
theemissary 10 de May, 2013 a las 17:37 
Same here to when i play L4D2 without starting steam in advance!

OS: Arch Linux x86_64
Kernel: 3.8.11-1-ARCH
DE: Mate with Awesome as wm.
Video card: Ati 5850 (catalyst 13.4)
gradinaruvasile 11 de May, 2013 a las 0:47 
Happened to me too. Debian Wheezy 32 and 64 bit xfce 4.10, A8-5500 APU. with all 13.x drivers.
Didnt give much importance (tought it was a xfce specific issue) since its easily worked around.
RegSizedRudy 11 de May, 2013 a las 14:00 
I have this on Cinnamon and Gnome , but not on KDE

EDIT: I can easily reproduce by dragging my mouse cursor across STORE LIBRARY COMMUNITY PROFILE , when i slide the mouse across them all and back I can see the mirrored black image in the top left corner , so it has somethign to do with the pop up menu.
Última edición por RegSizedRudy; 11 de May, 2013 a las 14:33
Mostrando 1-4 de 4 comentarios
< >
Por página: 15 30 50
Publicado el: 9 de May, 2013 a las 23:43
Mensajes: 4