Steam for Linux

Steam for Linux

Steam for Linux > Genel Tartışmalar > Konu Detayları
Left 4 Dead 2 Linux beta is live
All is in the title !

More info : http://www.l4d.com/blog/post.php?id=10534
< >
28 yorumdan 1 ile 15 arası gösteriliyor
yeah installing it now, lets see how it runs.

Well it doesn't run, i start it from steam and the game complains steam is not running .....
En son The Wounded tarafından düzenlendi; 4 May 2013 @ 4:04am
Works for me, I played the first level, untill first save room.
It might be a little less fluent compared to windows, but that might be the amd drivers.
Xbox360 Controller is not working proberly. Buttons are working but the axis for the joysticks are not recognized.
Did someone get it to work?
Works great for me so far. I had to make some adjustments in the video settings due to low fps with maxed configuration. On "middle" I don't have any issues though, stupid ATI support... I've got HD6950
I can try the beta without buying?
no, i had to buy it
Arch64/AMD 13.04 here...
Randomly everything but the UI and players turn completely yellow.
As in http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143188958
Anyone else has that?
Mernst tarafından gönderilen ileti:
no, i had to buy it
Ok thanxs :)
arc| Gps tarafından gönderilen ileti:
Works for me, I played the first level, untill first save room.

+1.
barsanuphe le sec tarafından gönderilen ileti:
Arch64/AMD 13.04 here...
Randomly everything but the UI and players turn completely yellow.
As in http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143188958
Anyone else has that?

Nope, didn't see that. I'm using catalyst 13.1
barsanuphe le sec tarafından gönderilen ileti:
Arch64/AMD 13.04 here...
Randomly everything but the UI and players turn completely yellow.
As in http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143188958
Anyone else has that?

Only time I have ever seen something like that is when the video cable to the monitor is either not fully seated in the connector in the computer or there is a break somewhere in the video cable.
barsanuphe le sec tarafından gönderilen ileti:
Arch64/AMD 13.04 here...
Randomly everything but the UI and players turn completely yellow.
As in http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143188958
Anyone else has that?

Early on playing most source games fullscreen gave me a solid color, I think it was that color. I ran an AMD card at the time. I didn't get the models like you, though.
GoodOlAndy Linux tarafından gönderilen ileti:
barsanuphe le sec tarafından gönderilen ileti:
Arch64/AMD 13.04 here...
Randomly everything but the UI and players turn completely yellow.
As in http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=143188958
Anyone else has that?

Only time I have ever seen something like that is when the video cable to the monitor is either not fully seated in the connector in the computer or there is a break somewhere in the video cable.

That would have changed the whole picture, not everything but UI and player models.
I suppose this would be in order: Valve, thanks!!! You're the best!!! :)
Game runs perfectly for me, I think, it runs better than on windows :D
< >
28 yorumdan 1 ile 15 arası gösteriliyor
Sayfa başına: 15 30 50

Steam for Linux > Genel Tartışmalar > Konu Detayları
Gönderilme Tarihi: 4 May 2013 @ 3:09am
İleti: 28