iKursed 9 fév à 13h27
Notification Issues
My problem is that once I attempt to play games through steam, they usually work fine until, they lag up and become unplayable, once I receive a notification. Such as a notification of a friend coming online or that I received an item.
Dernière modification de iKursed; 9 fév à 13h28
Affichage des commentaires 1 à 8 sur 8
< >
-FwG- ^ Bucky21659 9 fév à 13h49 
AMD?

If so it's an old bug.
iKursed 10 fév à 13h31 
What do u mean by amd?
If you are referring to graphics card, I have: Geforce 8800 GTS
Dernière modification de iKursed; 10 fév à 13h35
Kranky K. Krackpot Sr. 10 fév à 13h40 
iKursed a écrit :
What do u mean by amd?
If you are referring to graphics card, I have: Geforce 8800 GTS
AMD/ATI GPU, so you don't have it.
Did you try to disable "Enable Steam community in-game" in Steam's settings? It should disable these notifications in games completely.
Don't know why it happens, it might be GPU or a problem in libnotify/
iKursed 10 fév à 13h43 
I did try that, but from what I last checked i still receive the "you have received an item" notification, and due to this notification just like any other scenario my game proceeds to lagging out and becoming unplayable.
Another question besides this one is that sometimes, when attemtping to start up a game it would say "failed to launch opengl" or something along those lines, however other times it works perfectly fine.
Dernière modification de iKursed; 10 fév à 13h44
Kranky K. Krackpot Sr. 10 fév à 13h57 
iKursed a écrit :
I did try that, but from what I last checked i still receive the "you have received an item" notification, and due to this notification just like any other scenario my game proceeds to lagging out and becoming unplayable.
Another question besides this one is that sometimes, when attemtping to start up a game it would say "failed to launch opengl" or something along those lines, however other times it works perfectly fine.
Weapons, card, achievements, etc. nofitications can't be disabled, as far as I could understand. At least, in TF2 I still receive them, and with no problems so far.
It now looks more like it's a problem with video-driver, though I can't tell what exactly is wrong and how to fix it.
What is your distro? Run Steam in terminal, and when the bug happens, copy-paste terminal output on pastebin.com and give here link to it. Contents of /var/log/Xorg.0.log will be good too.
And "failed to launch opengl" looks very suspicious.
Dernière modification de Kranky K. Krackpot Sr.; 10 fév à 14h36
iKursed 11 fév à 14h14 
How exactly would I run steam in terminal ?
Kranky K. Krackpot Sr. 11 fév à 23h15 
iKursed a écrit :
How exactly would I run steam in terminal ?
Start a terminal emulator program (like Terminal, must be somewhere under System or Accessories, etc), then in its command line type "steam" and Enter.
Letalis Sonus 12 fév à 10h45 
Steam dumps its whole output to /tmp/dumps/, starting it in a terminal shouldn't be necessary anymore.
Affichage des commentaires 1 à 8 sur 8
< >
Par page : 15 30 50