Age of Empires II: HD Edition > Support > Подробности темы
KittyChix 8 апр, 2013 @ 15:18
Build Update - Addressing XP issues
We have just pushed an updated build to resolve user issues with XP. It should automatically download in Steam.


If you have updated and attempt to play with people who have not, you will probably experience an out of sync. Please encourage folks in and out of game to update.
Последний раз отредактировал MS Ryz0n; 8 апр, 2013 @ 18:40
Показано 115 из 297 комментариев
< >
Soyabean 8 апр, 2013 @ 15:24 
Dunno if it's just me but i get invalid password x)
KittyChix 8 апр, 2013 @ 15:28 
Soyabean, it should just be a lowercase "a", without quotes.
Soyabean 8 апр, 2013 @ 15:30 
indeed, i have typed "a", without quotes :)
VanillaConquistador 8 апр, 2013 @ 15:32 
i will try now, thanks :D
VanillaConquistador 8 апр, 2013 @ 15:33 
no it didn't work :'(
djdrake 8 апр, 2013 @ 15:34 
it seems that is working for me! at least, the game as been launched correctly! thanks
Fumanchology 8 апр, 2013 @ 15:35 
It worked for me, am now in the menus
Pangea ლ(◕‿‿◕ლ) 8 апр, 2013 @ 15:35 
what is you error?
Black Mirror 8 апр, 2013 @ 15:35 
It loads, but all I get is a white screen when I actually try to play the game. :/
VanillaConquistador 8 апр, 2013 @ 15:37 
it actually worked, i read insctructions wrong, im in menu now
KittyChix 8 апр, 2013 @ 15:37 
Soyabean, try closing and restarting Steam, then doing it.


Black Mirror, check that your graphics card supports DirectX 9c.
kyle_luciani 8 апр, 2013 @ 15:40 
Yes this has made it work for me! So is this what we have to do everytime to play?
Soyabean 8 апр, 2013 @ 15:41 
Had to restart steam and shut down process tree, works now :) thank you
lowenbrau 8 апр, 2013 @ 15:41 
didn't work for me, Got the Microsoft send error report message
JNeidlinger 8 апр, 2013 @ 15:44 
Working great. Thanks!
Показано 115 из 297 комментариев
< >
На страницу: 15 30 50
Дата создания: 8 апр, 2013 @ 15:18
Сообщений: 297