Age of Empires II: HD Edition > Support > Dettagli della discussione
KittyChix 8 apr 2013, ore 15:18
Build Update - Addressing XP issues
We have just pushed an updated build to resolve user issues with XP. It should automatically download in Steam.


If you have updated and attempt to play with people who have not, you will probably experience an out of sync. Please encourage folks in and out of game to update.
Ultima modifica da MS Ryz0n; 8 apr 2013, ore 18:40
Visualizzazione di 1-15 commenti su 298
< >
Soyabean 8 apr 2013, ore 15:24 
Dunno if it's just me but i get invalid password x)
KittyChix 8 apr 2013, ore 15:28 
Soyabean, it should just be a lowercase "a", without quotes.
Soyabean 8 apr 2013, ore 15:30 
indeed, i have typed "a", without quotes :)
VanillaConquistador 8 apr 2013, ore 15:32 
i will try now, thanks :D
VanillaConquistador 8 apr 2013, ore 15:33 
no it didn't work :'(
djdrake 8 apr 2013, ore 15:34 
it seems that is working for me! at least, the game as been launched correctly! thanks
Fumanchology 8 apr 2013, ore 15:35 
It worked for me, am now in the menus
Pangea ლ(◕‿‿◕ლ) 8 apr 2013, ore 15:35 
what is you error?
Black Mirror 8 apr 2013, ore 15:35 
It loads, but all I get is a white screen when I actually try to play the game. :/
VanillaConquistador 8 apr 2013, ore 15:37 
it actually worked, i read insctructions wrong, im in menu now
KittyChix 8 apr 2013, ore 15:37 
Soyabean, try closing and restarting Steam, then doing it.


Black Mirror, check that your graphics card supports DirectX 9c.
kyle_luciani 8 apr 2013, ore 15:40 
Yes this has made it work for me! So is this what we have to do everytime to play?
Soyabean 8 apr 2013, ore 15:41 
Had to restart steam and shut down process tree, works now :) thank you
lowenbrau 8 apr 2013, ore 15:41 
didn't work for me, Got the Microsoft send error report message
JNeidlinger 8 apr 2013, ore 15:44 
Working great. Thanks!
Visualizzazione di 1-15 commenti su 298
< >
Per pagina: 15 30 50