Towns > General Discussions > Topic Details
Donkey Schlong Apr 21, 2013 @ 2:10pm
Lag
With the new 12b update I've been getting some terrible freaking lag whenever I go below level 0, has anyone else got this and if so have you come up with anything to fix it? I'm assuming its something to do with the new Bury system? Any help would be appreciated!
Showing 1-8 of 8 comments
< >
supermalparit  [developer] Apr 21, 2013 @ 2:32pm 
We solved some lag issues on v13 (still not released). The major lag producers are mass-big orders of manofacture items (like when you set a big room to be filled with barrels) and an issue we found on the auto-production panel, that sets a lot of orders to be built when you don't have enough benches.

So, please, try to reduce the automated queues and check those big orders and it should be fine. Both issues are already solved on v13.

Here you can watch a Vechs video about the issue:
http://www.youtube.com/watch?v=yuCmZWUDhLo
Donkey Schlong Apr 21, 2013 @ 2:35pm 
Thank you for replying! But I don't think thats it I might be wrong but its only when I go underground, so like it'll lag like a little ♥♥♥♥♥ when I'm on floor -1 but going straight up to 0 and its working perfectly? Oh and another thing the game crashes to desktop whenever I try to go full screen?
supermalparit  [developer] Apr 21, 2013 @ 2:38pm 
Hmmm, can you provide us your saved game? This way we can check that lag and see the problem.

About the crash, that should be because a conflict between our graphic library and your graphic card. Can you upgrade your graphic drivers and test it again?
Donkey Schlong Apr 21, 2013 @ 2:41pm 
Yeah can do, where should I send it? and I'll give that a go now thank you
supermalparit  [developer] Apr 22, 2013 @ 4:56am 
Can you upload it to a dropbox-like service? Thanks
Donkey Schlong Apr 22, 2013 @ 6:16am 
https://www.dropbox.com/s/mk5z4n2lep721pk/pie.zip
There's a link to the save file
supermalparit  [developer] Apr 22, 2013 @ 8:24am 
I tried the save with v12 and v13. I notice a tiny, really tiny, lag on v12 but it's gone on v13.
Donkey Schlong Apr 22, 2013 @ 9:04am 
Huh, might just be my laptop being on its last leg, thanks for having a look anyway, its nice to see a developer being so involved
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Apr 21, 2013 @ 2:10pm
Posts: 8