Knife Only Oct 29, 2012 @ 6:40pm
Multiplayer lag??? Port Forwarding???
Hey, I've been having some problems with multiplayer its extremely laggy and slow constantly I know I can run the game perfectly, i have a GTX 550ti and an AMD FX 8150 and 8 GB ram but I was wondering if I have to forward a port or something? Anybody else experiencing this? How can I fix this?
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Dravere Oct 29, 2012 @ 6:41pm 
lol port forwarding wont improve lag.

The servers are based in germany so all connections have to go through there. Best advice is to try and join a game with someone in your country / region
Knife Only Oct 29, 2012 @ 6:54pm 
thanks for the tip that makes more sense do you know if there will be american servers or something like that
Dravere Oct 29, 2012 @ 7:02pm 
not sure man. I doubt it though heh
Maddog Nov 6, 2012 @ 1:54pm 
me and my friend are experiencing the same problem, we both live in denmark and its a pretty small country :)

We both live in a bigger city, so both have a good broadband connection.. we even tried hosting a dedicated CS:S server just to se if we had the same network/lag issues wich we dont.
Ryan Nov 6, 2012 @ 2:04pm 
Its all about the upload speed. You can have 1billion gigs of download speed but the upload speed is what it's all about.
Maddog Nov 6, 2012 @ 2:07pm 
ya but for 2 players, 2mb upload is more than sufficient. and we have 5 so :)
SmattyCore Nov 12, 2012 @ 4:46am 
This is an issue of Farming Simulator 2013. I send them a mail, hope they're fixing soon.
Knife Only Nov 14, 2012 @ 11:31am 
wish they would just make legitamate lan so you can play with ur friends on hamachi or something like that
Hillbilly Snowman Nov 12, 2013 @ 11:37pm 
looks like the new titanium edition did nothing to solve the multiplayer lag
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Oct 29, 2012 @ 6:40pm
Posts: 9