Antichamber > Общи дискусии > Подробности за темата
Neliel 31 януари 2013 в 10:18сут.
[Fix] Crashing at launch.
Game crashing during opening video? Verified came cache?

Try updating the PhysX Drivers:
http://www.nvidia.com/object/physx_system_software.html


Note: Above link links to a newest version, link below is the one i used when i posted this.
I don't see any reason why the new one shouldn't work.
-----------------------------------------------------------------
Original Post
-----------------------------------------------------------------
Seems to be crashing at launch for me, a couple of seconds into the unrealengine video.
Tried verifying game cache, did not help.

Anyone else have this issue?
I have 2x AMD 7970 in Crossfire btw.

Update: Installing the newest PhysX drivers worked for me.
http://www.nvidia.com/object/physx-9.12.1031-driver.html

Update2: Getting multiple confirmations on this fixing the problem.
Update3: Seems this only works for some people :(
Последно редактиран от Neliel; 1 януари в 8:38след.
Показване на 1-15 от 254 коментара
< >
Destruct 31 януари 2013 в 10:20сут. 
Same
evaNERV 31 януари 2013 в 10:20сут. 
I have the same issue. I hear 2 seconds of sound on black screen then crash. I tried running it outside big picture mode, it said it had to install PHYSX drivers (which my video card does not support). I hope PHYSX isn't mandatory... which would seem silly.
Riskbreaker 31 януари 2013 в 10:20сут. 
Yes, same problem here. Verified the game cache twice, both verifications came back with the same 304-byte file failure. Game then reinstalls and the process begins again.
Dumplebush 31 януари 2013 в 10:20сут. 
yup
a tiny little muon 31 януари 2013 в 10:21сут. 
same here
Chris 31 януари 2013 в 10:21сут. 
Saaaame ><
Daffham 31 януари 2013 в 10:21сут. 
Yupp, same issue. Crashes on launch.
[Lift+] Spaceman 31 януари 2013 в 10:22сут. 
Good to see its not just me. Same
threedotonefour 31 януари 2013 в 10:23сут. 
Same problem here.
Eaxis 31 януари 2013 в 10:23сут. 
Two seconds of the Unreal logo then it udk.exe crashes.
Hurtfulmadmax 31 януари 2013 в 10:23сут. 
just posted a thread, only to have this show after I submitted it. XD
But seriously this is infuriating. Anyone try launching with custom settings?
Wolf 31 януари 2013 в 10:24сут. 
yup like that here too
DayOne 31 януари 2013 в 10:24сут. 
same here. a few seconds of sound and then crash.
Mostefar 31 януари 2013 в 10:24сут. 
Me too
evaNERV 31 януари 2013 в 10:24сут. 
I did the same as Maloran. Verified local cache, said there was an issue and redownloaded. It did the full install again. Then crashed. Verfied again and found issue again. It redownloaded the failed cache file. Did the install again. Still crashes.
Right now I tried deleting all local cache and re-downloading to see if this helps.
Показване на 1-15 от 254 коментара
< >
На страница: 15 30 50