Proteus > Yleiset keskustelut > Aiheen tiedot
Lil' Stevie Brule 23. heinä, 2013 21.54
So, Proteus stopped working on Mac OSx
Am I doing something wrong here? I installed the most recent update for both my mac, and steam. Then I went to launch it keeps failing to launch.
Näytetään 1-15 / 72 kommentista
< >
umxprime 24. heinä, 2013 4.58 
Same problem here
dichael mouglas 24. heinä, 2013 6.25 
same here too
john.c.nevins 24. heinä, 2013 8.17 
Likewise
scavy2009 24. heinä, 2013 11.12 
Same here.


rocess: Proteus [276]
Path: /Users/USER/Library/Application Support/Steam/*/Proteus.app/Contents/MacOS/Proteus
Identifier: com.luckyframe.Proteus
Version: 1.0 (1)
Code Type: X86 (Native)
Parent Process: launchd [143]
User ID: 502

Date/Time: 2013-07-24 14:10:54.778 -0400
OS Version: Mac OS X 10.8.4 (12E55)
Report Version: 10

Interval Since Last Report: 550 sec
Crashes Since Last Report: 4
Per-App Crashes Since Last Report: 3
Anonymous UUID: BF1108DD-6095-39C5-3A39-5866138F07A1

Crashed Thread: 0

Exception Type: EXC_BREAKPOINT (SIGTRAP)
Exception Codes: 0x0000000000000002, 0x0000000000000000

Application Specific Information:
dyld: launch, loading dependent libraries

Dyld Error Message:
Library not loaded: @executable_path/../Frameworks/libexpat.1.dylib
Referenced from: /Users/USER/Library/Application Support/Steam/*/Proteus.app/Contents/MacOS/Proteus
Reason: image not found

Binary Images:
0x1000 - 0x4fff +com.luckyframe.Proteus (1.0 - 1) <48C07AB7-4508-39B7-8115-C2F74F3F524A> /Users/USER/Library/Application Support/Steam/*/Proteus.app/Contents/MacOS/Proteus
0x9000 - 0x21ff3 +gameoverlayrenderer.dylib (1) <61984F24-7D87-36B1-B0F1-FA511BDC38BA> /Applications/Steam.app/Contents/MacOS/osx32/gameoverlayrenderer.dylib
0x37000 - 0x37ffb +steamloader.dylib (0) <04FED4D9-EA7B-3389-8885-307D47EC1AF1> /Applications/Steam.app/Contents/MacOS/osx32/steamloader.dylib
0x3a000 - 0x52feb +libatk-1.0.0.dylib (20210.1) <2F16BE4C-8E98-327B-B1EC-803D79EEB8BC> /Users/USER/Library/Application Support/Steam/*/Proteus.app/Contents/Frameworks/libatk-1.0.0.dylib
0x5f000 - 0x127fe3 +libcairo.2.dylib (11003.2) <ED846382-25F3-3613-8F0D-0A400A929C4B> /Users/USER/Library/Application Support/Steam/*/Proteus.app/Contents/Frameworks/libcairo.2.dylib
0x8fe6b000 - 0x8fe9de57 dyld (210.2.3) <4D38DEED-9837-3202-B8E9-41272D01EA2C> /usr/lib/dyld
0x9a4fc000 - 0x9a4fcfff com.apple.Cocoa (6.7 - 19) <354094F0-F36B-36F9-BF5F-FD60590FBEB9> /System/Library/Frameworks/Cocoa.framework/Versions/A/Cocoa

Model: iMac13,2, BootROM IM131.010A.B05, 4 processors, Intel Core i5, 3.2 GHz, 8 GB, SMC 2.11f16
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 680MX, NVIDIA GeForce GTX 680MX, PCIe, 2048 MB
Memory Module: BANK 0/DIMM0, 4 GB, DDR3, 1600 MHz, 0x80AD, 0x484D54333531533643465238432D50422020
Memory Module: BANK 1/DIMM0, 4 GB, DDR3, 1600 MHz, 0x80AD, 0x484D54333531533643465238432D50422020
AirPort: spairport_wireless_card_type_airport_extreme (0x14E4, 0xF4), Broadcom BCM43xx 1.0 (5.106.98.100.17)
Bluetooth: Version 4.1.4f2 12041, 2 service, 18 devices, 1 incoming serial ports
Network Service: Ethernet, Ethernet, en0
Serial ATA Device: APPLE HDD ST1000DM003, 1 TB
Serial ATA Device: APPLE SSD SM128E, 121.33 GB
USB Device: USB Gaming Mouse, 0x046d (Logitech Inc.), 0xc049, 0x14400000 / 1
USB Device: hub_device, 0x8087 (Intel Corporation), 0x0024, 0x1a100000 / 2
USB Device: FaceTime HD Camera (Built-in), apple_vendor_id, 0x8511, 0x1a110000 / 3
USB Device: hub_device, 0x8087 (Intel Corporation), 0x0024, 0x1d100000 / 2
USB Device: MacBook Air SuperDrive, apple_vendor_id, 0x1500, 0x1d130000 / 8
USB Device: hub_device, 0x0424 (SMSC), 0x2412, 0x1d180000 / 3
USB Device: BRCM20702 Hub, 0x0a5c (Broadcom Corp.), 0x4500, 0x1d181000 / 4
USB Device: Bluetooth USB Host Controller, apple_vendor_id, 0x828b, 0x1d181300 / 7
ibenifacio 27. heinä, 2013 6.05 
same problem, please help!
Kenstabaun 30. heinä, 2013 21.43 
Same problem. Someone please help asap.
woaitskaty 9. elo, 2013 8.40 
I have the same problem, has it been fixed or addressed somewhere else that I missed?
風水士 10. elo, 2013 16.33 
I've had the same problem for a long time. Will it be fixed?
Silver Spade 8. loka, 2013 7.37 
just a bump, this still hasn't been fixed
Kenstabaun 10. loka, 2013 19.03 
I fixed it.
I have a Windows 7 comp, so yea.
I updated my graphics card, aaaand yea.
Silver Spade 10. loka, 2013 19.11 
@D01|\|9 17 r19|-|7 I think you're missing the point of this being an OS X bug? Not a windows 7 bug.
Kenstabaun 10. loka, 2013 19.12 
Oh no, I know. I do understand that it is. I'm just saying that I had this problem before, but it was on my computer. I was searching if other people had the same problem, and they kinda did. Best of luck to all, I hope you get to play the game soon.
Silver Spade 10. loka, 2013 19.14 
Thanks D01|\|9 17 r19|-|7, however I'm pretty sure it's a fundimental flaw which has been intoduced into the startup operation of the game either by Proteus themselves or Apple...
woaitskaty 18. loka, 2013 19.37 
it works again for me...
2RE 5. marras, 2013 13.48 
Bump

Doesn't work for me on OSX Mavericks (though it didn't work before I updated to the latest OS)
Näytetään 1-15 / 72 kommentista
< >
Sivua kohden: 15 30 50