themee Oct 19, 2012 @ 7:30am
No servers/ nobody playing online?????
Is it just me? Cannot see anybody online????
Showing 1-15 of 36 comments
< >
Lenny20 Oct 19, 2012 @ 7:37am 
same here nobody online

I see no servers in the server browser!
Download this file: Google Drive or MediaFire
Put this into : C:\Program Files (x86)\Steam\config
(or wherever Steam is installed; on 32-bit Windows, this is C:\Program Files\Steam\config)
Last edited by Lenny20; Oct 20, 2012 @ 12:52am
Lenny20 Oct 19, 2012 @ 7:45am 

oh hulloh [udvikler]16 Oct 2012 @ 9:03pm

READ FIRST: Known Issues and their Fixes

If you have one of the following issues:
- I see no servers in the server browser!
- My game crashes with a "Ran out of Virtual Memory" error.
- My game crashes without any error! (or an error talking about the SHA)
- I can't open the console! The tilde button is something else on my keyboard!
- I keep turning/moving!
- I was just disconnected from the server and now there are no servers in the server browser.
- The game crashes when Teamspeak 3 is open.
- I can't find a fix for my problem here.

Please look here for the fixes: http://www.chivalrythegame.com/forums/viewtopic.php?f=69&t=3136

is good
themee Oct 19, 2012 @ 7:46am 
Cant even open that link!!!!!
nabbed Oct 19, 2012 @ 7:53am 
If your servers don't populate, start and leave training. This will fix the problem.
themee Oct 19, 2012 @ 8:03am 
Tried that No good, but thanks.Anymore ideas.Doing my head in now!!!
Shrek Oct 19, 2012 @ 8:53am 
Originally posted by Lenny20:
same here nobody online
just wait a little while.
Soul Banana Oct 19, 2012 @ 9:16am 
Originally posted by themee:
Cant even open that link!!!!!

Honestly not trying to troll, but if you can 't open that link it may be something with your modem/router.
DarkLion Oct 19, 2012 @ 9:22am 
I can only see 2 servers and they are both empty. I have tried downloading and installing the file from the link above. I have tried the steam update from above and I have my firewall disables. none of these things help. Any ideas?
Smoking Crow Oct 19, 2012 @ 9:41am 
I wasn't finding any servers, then I installed the chivalry dedicated server from tools in your library tab
nabbed Oct 19, 2012 @ 10:41am 
Originally posted by themee:
Tried that No good, but thanks.Anymore ideas.Doing my head in now!!!

Sometimes you have to do it twice. Then servers work.
Dan Oct 19, 2012 @ 11:15am 
Did the fix (putting master server in steam config folder)

servers worked..Played, closed the game, started it again, and now servers don't show again...
Bram Oct 19, 2012 @ 12:01pm 
i have the same problem i don't see any servers too . but i don't think that no-1 is online i just think that this sucks -.-
Machete Oct 19, 2012 @ 12:14pm 
The game die, all the people went back to age of chivalry.
Shadow Oct 19, 2012 @ 2:22pm 
to fix this simple problem , create a game with bots
once loaded in , escape , join game , servers will pop up.
Shadow Oct 19, 2012 @ 2:23pm 
hopefully they fix it soon tho , but that works for me.
Showing 1-15 of 36 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Oct 19, 2012 @ 7:30am
Posts: 36