=D Jan 3, 2013 @ 4:28pm
No Servers ?
I am trying to find a server to play, but there is no one on the list. I was playing until some days ago, and today I can´t find a server ! Is anyone having the same problem ?
Showing 1-15 of 24 comments
< >
[HFR] Mourisse Jan 3, 2013 @ 5:09pm 
Same for me :(
Robot Magician Jan 3, 2013 @ 5:27pm 
Yes, if you delete the MasterServer2.vdf file in the Steam/config folder it goes away...but only if you stay on the server tab. I won't load my history or favorites at all, but if you try clicking to those, and then back to the server tab, those won't show up either. Very frustrating.
[HFR] Mourisse Jan 3, 2013 @ 5:44pm 
Tried and still doesn't work...
FlyingBoxers Jan 3, 2013 @ 7:16pm 
I just want a refund for this This sucks I have been 3 days without even able to play online. Sucks camel ♥♥♥♥ on planet ♥♥♥♥♥♥♥♥.
oli-vann Jan 3, 2013 @ 10:26pm 
i have the same problem :(. last couple of months , steams becomes more and more unreliable to game on
jml81004 Jan 3, 2013 @ 10:59pm 
I've followed all the instructions too and I can play otheronline games 8( very disappointed
FlyingBoxers Jan 4, 2013 @ 12:08am 
I DEMAND MY REFUND FAGGETS
IAMTHEPOLISHGUY Jan 4, 2013 @ 9:39am 
well seems i wont buy this game BUT I WANT IT WHAT TO DO ????
FlyingBoxers Jan 4, 2013 @ 9:54am 
Originally posted by PrzemekPL100:
well seems i wont buy this game BUT I WANT IT WHAT TO DO ????

mane, iwas in da same position as u. tough ♥♥♥♥ man i ended up buying this piece of crap ♥♥♥♥ from a homeless man's ♥♥♥.
agentc0re Jan 4, 2013 @ 10:02am 
I found the fix for this yesterday. Under your 'My Documents' folder there is a 'My Games' folder. (At least in Win 7 there is). Go into the Chivalry folder, and then the 'UDKGame' Folder. Here you will find a 'Config' folder. I just renamed it 'Config.old' instead of deleting it. After having done that, servers started to appear back into the server list.

I renamed the config folder AFTER having tried these steps: http://www.chivalrythegame.com/forums/viewtopic.php?f=69&t=2075&sid=eb870a641c621ac780292792334ab967
=D Jan 4, 2013 @ 4:06pm 
I did all the steps, tryied everything that is showed on the fixes posts, and nothing happened. I still do not get play online. THIS GAME ABSOLUTELY SUCKS !
agentc0re Jan 4, 2013 @ 4:17pm 
Did you remove the Config directory after having done those steps?
FlyingBoxers Jan 4, 2013 @ 4:20pm 
I still did eveything and everything possible. Still, no servers.
=D Jan 4, 2013 @ 4:33pm 
Originally posted by agentc0re:
Did you remove the Config directory after having done those steps?
I changed the name to Config.old as you said. Should I have deleted it ? And when I rename the directory the game don´t start...
agentc0re Jan 4, 2013 @ 5:10pm 
Deleting or renaming is effectively the same thing. Might wanna uninstall the game and reinstall. The game creates those directories if they don't exist, which they shouldn't if you are running the game for the first time. Something might be wrong with the install. SO actually maybe do a verify on your game install first. Sorry you're having so many problems.
Showing 1-15 of 24 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jan 3, 2013 @ 4:28pm
Posts: 24