Dojakiin Dec 23, 2012 @ 1:16pm
Servers Not Showing Up AT ALL
I purchased Chivalry one or two weeks ago, and had no problems playing until this week. For the past couple of days, every time I start the game and press "join game", NO servers appear. I have researched this and have tried all of the suggestions, yet nothing has worked. Can anyone tell me why this is happening or how to fix it? I know this is happening to others but there are still many who are having no problems. It is very dissapointing considering that I was working on getting veteran helmets. Any comments would be appreciated.
Showing 1-15 of 36 comments
< >
Libido Dec 23, 2012 @ 1:19pm 
I've purchased it today and I have the same problem :(
Last edited by Libido; Dec 23, 2012 @ 1:19pm
micahjahns Dec 23, 2012 @ 1:20pm 
Same!
Libido Dec 23, 2012 @ 1:27pm 
I've fixed it, by updating my steam to beta participant.
Dojakiin Dec 23, 2012 @ 1:28pm 
I have already done that and I still do not see any servers.
jpnole Dec 23, 2012 @ 1:29pm 
Just calm down. Sometimes I will log in and not see servers either. Go do something else for 30 mins and try again later.
Dojakiin Dec 23, 2012 @ 1:31pm 
You don't get it. I have been doing that for 2 days. Nothing comes up still.
Wolololololo Dec 23, 2012 @ 1:31pm 
I have never been able to get the servers to show up and I have tried many times. If anyone finds a fix that would be very helpful ty
EvilFreeman Dec 23, 2012 @ 1:40pm 
Try asking on the official forum. http://www.chivalrythegame.com/forums/viewforum.php?f=5

It is not a common problem, and the majority of players never ever encounter it (myself included), but I remember seeing people running into this issue on official forum. There may even already be a guide to solve the problem.
Big Papa Dec 23, 2012 @ 1:48pm 
I have the same problem if anyone finds a solution on official forum please post it here
Dojakiin Dec 23, 2012 @ 2:02pm 
Originally posted by EvilFreeman:
Try asking on the official forum. http://www.chivalrythegame.com/forums/viewforum.php?f=5

It is not a common problem, and the majority of players never ever encounter it (myself included), but I remember seeing people running into this issue on official forum. There may even already be a guide to solve the problem.

I have been on the official forums already and the information there goes back to October when the game was released. I tried the suggestions there still with no success. I will put a post anyway though just in case, thanks for the suggestion.
That One Guy Dec 23, 2012 @ 2:03pm 
Restart steam and then the servers will appear.
Dojakiin Dec 23, 2012 @ 2:07pm 
Originally posted by That One Guy:
Restart steam and then the servers will appear.

I have done that many times. I have even restarted my computer. I still do not get the servers.
Gabo Dec 23, 2012 @ 2:16pm 
same problem here
Stinkeye Dec 23, 2012 @ 2:23pm 
Me too it was fun for two hours now nothing at all...
Stinkeye Dec 23, 2012 @ 2:29pm 
Click on properties for the game in your library and click opt in to beta. On the official forums this is listed as a fix DLing it now.
Showing 1-15 of 36 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Dec 23, 2012 @ 1:16pm
Posts: 36