glasscasket Oct 30, 2012 @ 1:29pm
No sound :(
It was working fine just the other day. I boot it up now and I get,

"
___________________________________________
ERROR in
action number 1
of Create Event
for object objDevolver:

Error defining an external function.
"

I verified the game/renistalled.

Any ideas?
Showing 1-9 of 9 comments
< >
ADSL Nov 4, 2012 @ 10:01pm 
Getting the same. Recent sync broke something. Going to see if there's a way to reinstall the base .exe without steam (steamworks is practically broken on it anyway)/
neumunki Nov 6, 2012 @ 9:14am 
Same problem here. Game worked fine for a while, now all I have is music with no sound. Reinstalling the game did not work.
MBK Nov 6, 2012 @ 12:58pm 
Having the same issue as well. All of the sudden I get the above error and sometimes the game completely closes.
josh.d.nelson Nov 8, 2012 @ 9:36pm 
i have sounds but no music. the sound worked fine until i booted it up tonight.
Finnda Nov 9, 2012 @ 12:15am 
Im getting the same problem and error message. I can play the game but no electric boogaloo...
UnrulyRuffian Nov 21, 2012 @ 2:18pm 
Did anyone find a fix for this?
Blitzkrieg Nov 24, 2012 @ 8:58am 
Same ♥♥♥♥.
danly Nov 24, 2012 @ 9:18am 
Same thing here. May ask for a refund if I can't get it to work in the next 5 min.
danly Nov 24, 2012 @ 9:35am 
Fixed, disable your printer spool:

http://steamcommunity.com/app/219150/discussions
Showing 1-9 of 9 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Oct 30, 2012 @ 1:29pm
Posts: 9