StatelyPuddle Sep 16, 2013 @ 8:24am
Cant start updated version
So basically i cant run the updated version of the game, and i dont know why. No error messages, no menu, nothing just a black screen, then back to the steam library. I know a lot of you guys have this problem, any idea? I had no problem with the non-updated game.
Showing 1-14 of 14 comments
< >
like QQ in rain Sep 16, 2013 @ 8:44am 
It also doesn't work for me. After starting updated version game gets stuck in infinite loop on preloading screen (the one with cassette and tape drive with blahblahblah saving something). Original version starts normally without a problem. Good job Dennaton Games, good job...
Lunatic's Lament Sep 16, 2013 @ 9:34am 
I'm glad its not only me. I just bought the game and was wondering what the ♥♥♥♥ was going on.
The Mormon Prophet Joseph Smith Sep 16, 2013 @ 2:23pm 
Same with me. And seriously, after 10 topics, no fix yet? Damn.
Th3Indi3Gam3r Sep 17, 2013 @ 9:16pm 
doesnt work for me etiher
StatelyPuddle Sep 17, 2013 @ 11:14pm 
I think we will never get a solution....
rickydlam Sep 18, 2013 @ 4:16am 
Same here. Original version works but my saves are on the update. Guess I have to wait for a patch.
StatelyPuddle Sep 18, 2013 @ 6:57am 
I had the same problem, when the beta of the updated game was public, but it seems like they havent fixed it still the beta... The normal version is fine.
StatelyPuddle Sep 21, 2013 @ 5:43am 
So still nothing? What do you think? Do you guys have the same problem?
Killingyouguy Sep 21, 2013 @ 10:42am 
doesn't even start for me.
RainBowJunk Sep 21, 2013 @ 2:04pm 
Can you re patch the game ??
RainBowJunk Sep 21, 2013 @ 2:05pm 
?
Mandrake[Duck] Sep 21, 2013 @ 4:41pm 
According to the FAQ pinned to this very discussion board, if the updated version does not start, it's possible that your graphics or driver does not support OpenGL 2.1. You can check by opening debug.log (found in the same directory as your save file). If it says "No IBO/VBO/PBO buffer support available.", then update your drivers.
like QQ in rain Sep 22, 2013 @ 12:00pm 
Originally posted by MandrakeDuck:
According to the FAQ pinned to this very discussion board, if the updated version does not start, it's possible that your graphics or driver does not support OpenGL 2.1. You can check by opening debug.log (found in the same directory as your save file). If it says "No IBO/VBO/PBO buffer support available.", then update your drivers.
That file is empty. After opening debug.log with notepad i don't see anything in it.
StatelyPuddle Sep 22, 2013 @ 12:21pm 
I changed my monitor color settings, it was low, 16bit for some reason. And with 32bit it works!
Showing 1-14 of 14 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Sep 16, 2013 @ 8:24am
Posts: 14