Mikeymanguy Dec 13, 2013 @ 6:24am
Still not launching on Mac.
I haven't been able to play for at least 2 months because it crashes at start up. Are other OSX users having this problem?
Showing 1-4 of 4 comments
< >
caffeinejunkie Dec 23, 2013 @ 4:45pm 
Same here
jim Dec 26, 2013 @ 2:10pm 
Same issue here, the game starts but crashes just after the dev credits have finished.

Thread 1 is crashing with EXC_CRASH (SIGSEGV)
Skymirrh Dec 26, 2013 @ 2:52pm 
If it crashes at startup it probably is a graphics driver issue. Try to update graphics driver.

If it crashes right after the dev credits, it may be an OpenAL issue. I don't know the procedure to install OpenAL on Mac so I'll give you the instructions for Windows and let you explore from there: right-click on game in library -> Properties -> Local files -> Browse local files -> _CommonRedist -> OpenAL -> 2.0.7.0 -> oalinst.exe.

Does it help?
Mikeymanguy Dec 26, 2013 @ 4:05pm 
Originally posted by Skymirrh:
If it crashes at startup it probably is a graphics driver issue. Try to update graphics driver.

If it crashes right after the dev credits, it may be an OpenAL issue. I don't know the procedure to install OpenAL on Mac so I'll give you the instructions for Windows and let you explore from there: right-click on game in library -> Properties -> Local files -> Browse local files -> _CommonRedist -> OpenAL -> 2.0.7.0 -> oalinst.exe.

Does it help?

On macs it auto updates the graphics card through system updates, but I double checked and it is updated. When I click play, the blues square around my profile picture turns green for like 3 seconds and nothing happens. I think the new engine caused problems on macs because I can go into the folders and find the older one and it launches, but I don't get the steam overlay or steam achievements. That is how I have been playing it.

Thank you for trying to help though.
Showing 1-4 of 4 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Dec 13, 2013 @ 6:24am
Posts: 4