Dungeonland > Algemene discussies > Details van topic
Rulkiewicz 3 jun 2013 om 2:36nm
Steam Overlay (In-game community) not working?
I've done some research and noticed that some times it happens to people in other games. I've followed the basic instructions in stream to make sure the in-game community is turned on, which it is. As well as the option under the games properties.

I first noticed this when I tried to invite some friends to a game, but when I click "Invite" nothing happened. I noticed that I couldn't shift+tab to see the Steam information. I tested a few other games and the Steam in-game community works fine. I was able to get Steam In-game community screen to work once before last night, but nothing since.

I am running Windows 8, 8GB Ram, Intel i7, GeForce GT 635M.

Does anyone else who runs Windows 8 have a similar problem?

1-4 van 4 reacties weergegeven
< >
Rulkiewicz 3 jun 2013 om 2:39nm 
Welp, Dungeonland made a liar out of me. Just it for the first time today after writing the post and it seems to be working now. I hope it was just buggd out yesterday!
Rulkiewicz 3 jun 2013 om 6:26nm 
Well, I come back to play a few hours later and it's not working again. :(
Beautiful Gorgeous 6 jun 2013 om 12:14nm 
same thing happens to me but in star wars battlefront 2
Rulkiewicz 6 jun 2013 om 7:01nm 
Origineel geplaatst door Boraeili:
same thing happens to me but in star wars battlefront 2

Do you also have Windows 8? I know when it's going to bug out right away when the game is on the loading screen and the typical Steam message on the top left saying something like "Hit Shift+Tab to blah blah blah" doesnt show up like it should.

1-4 van 4 reacties weergegeven
< >
Per pagina: 15 30 50
Geplaatst op: 3 jun 2013 om 2:36nm
Aantal berichten: 4