BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
MarioMario1009 Jul 10, 2013 @ 6:05pm
The sound is a second off from the gameplay?
Just recently, the sound in-game has been about a second or two off from what's happening on the screen. There is no lag in the game or in the sound, it's just that it's off sync. I didn't have this problem until maybe about a week or two ago. I don't have this problem with any other games, just Runner2. If anyone knows a solution to this, please help!
Last edited by MarioMario1009; Jul 12, 2013 @ 12:17pm
Showing 1-2 of 2 comments
< >
Polioliolio Jul 12, 2013 @ 3:03pm 
I have this problem with Bit.Trip Runner 1.. I can't bear to hear the music out of sync with the game, so I just don't play it. My computer is a beast and there's no reason it should be doing that. Even putting it into ridiculously low resolutions didn't help it.
MarioMario1009 Jul 14, 2013 @ 11:21am 
Oh hey, I found a possible fix, my sound acceleration was put to 'none' so all you have to do is type "dxdiag" into the Run program, and go to sound. Then put the sound acceleration to 'full'. The sound is in sync now.
Originally posted by Polioliolio:
I have this problem with Bit.Trip Runner 1.. I can't bear to hear the music out of sync with the game, so I just don't play it. My computer is a beast and there's no reason it should be doing that. Even putting it into ridiculously low resolutions didn't help it.
Showing 1-2 of 2 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jul 10, 2013 @ 6:05pm
Posts: 2