BIT.TRIP Presents... Runner2: Future Legend of Rhythm Alien
NastyImpaler Feb 26, 2013 @ 12:01pm
Black levels?
the background for me is all blakc and halfway through the stages its black besides the glow aroudn the gold and such.. is that just me or is the game like that? kin d of impossible to play it when you cant see the stairs you need to jump n stuff.
Showing 1-15 of 49 comments
< >
NastyImpaler Feb 26, 2013 @ 12:01pm 
also would anybody know how to fix this?
jujohnso Feb 26, 2013 @ 12:24pm 
what video card do you have?
NastyImpaler Feb 26, 2013 @ 2:56pm 
nvidia 650 i believe
wombat marx  [developer] Feb 26, 2013 @ 3:35pm 
the game is definitely not supposed to be like that, and we have not seen this on any of our test devices! are the entire levels black? is the character black? are the menus all black?
poxas Feb 26, 2013 @ 4:04pm 
Same happening to me :/
jujohnso Feb 26, 2013 @ 5:02pm 
hmm. no idea. I have an nvidia gtx 650 ti 2gb and it works fine. I am using driver version 310.90 instead of 314.07. Driver 314.07 was causing lockups on one of my games so I rolled back to 310.90. What driver version are you using?
bolleboommj Feb 26, 2013 @ 8:35pm 
me to
MantisMailMan Feb 27, 2013 @ 5:43am 
Originally posted by wombat marx:
the game is definitely not supposed to be like that, and we have not seen this on any of our test devices! are the entire levels black? is the character black? are the menus all black?

Basically, everything still works correctly as it should. The main issue being that the level is comepletely black, perhaps a texture error of some sort. everything is indestictable, except for five things: the glowing around the gold is visible, and the eyes of the spiney guys are visible, the trail behind Commander video is visible, the sky, and the menus. I hope this gives you a better understanding of the situation, wombat.
Last edited by MantisMailMan; Feb 27, 2013 @ 5:44am
poxas Feb 27, 2013 @ 7:52am 
Works normal until the first checkpoint.
My video card is an Nvidia GeForce 7300 GT, updated to the last version.
wombat marx  [developer] Feb 27, 2013 @ 10:28am 
I have a theory... could someone with this problem try turning off depth of field in the settings menu and then restarting the game?

and regardless of if that works or not, please let me know what platform(s) y'all are seeing this on.
poxas Feb 27, 2013 @ 10:42am 
Didn't work :/
Has some way to put screenshots on here?
wombat marx  [developer] Feb 27, 2013 @ 12:47pm 
Originally posted by Noll:
Didn't work :/
Has some way to put screenshots on here?

I think you can take and post screenshots from the steam overlay, and then post the URL in here
wombat marx  [developer] Feb 27, 2013 @ 1:39pm 
wow! that sure is weird. and broken. thanks for posting those; I will look into it!
poxas Feb 27, 2013 @ 1:40pm 
Thanks!
Showing 1-15 of 49 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Feb 26, 2013 @ 12:01pm
Posts: 49