GameMaker: Studio > Genel Başlıklar > Konu Detayları
Crazy Old Dave 3 Eki 2012 @ 6:14am
Does not work properly. Help please?
Starts up. Asks me Play or Make. Play works, but when I click Make I lose the Game Maker window and get nothing.
13 yorumdan 1 ile 13 arası gösteriliyor
< >
Mr. Pear 3 Eki 2012 @ 6:31am 
How are we supposed to answer that? What information have you provided?
J0#/\/ 3 Eki 2012 @ 6:38am 
Lol, Mines similar to this. Everytime I download a game and click play it doesn't launch?

I have restarted the GameMaker like 5 times and then i have to download it again?
Please help.
xot 3 Eki 2012 @ 6:47am 
@J0#/\/

J0#/\/ tarafından gönderilen ileti:
Lol, Mines similar to this. Everytime I download a game and click play it doesn't launch?

I'm having the same problem as you. On that same screen, does the Workshop button do anything? It does not for me
J0#/\/ 3 Eki 2012 @ 6:52am 
Pile of Entrails tarafından gönderilen ileti:
@J0#/\/

J0#/\/ tarafından gönderilen ileti:
Lol, Mines similar to this. Everytime I download a game and click play it doesn't launch?

I'm having the same problem as you. On that same screen, does the Workshop button do anything? It does not for me


Nah it doesn't for me. I'm guessing it's just a bug with the Gamemaker because they were talking about a error.
mizipzor 3 Eki 2012 @ 6:53am 
Have you tried the "verify steam cache"?
J0#/\/ 3 Eki 2012 @ 6:55am 
mizipzor tarafından gönderilen ileti:
Have you tried the "verify steam cache"?

Yes, and nothing seems to be working.
Crazy Old Dave 3 Eki 2012 @ 9:07am 
Hey guys I have resolved my issue. I tried clicking on "Make" with my second screen unplugged and it worked. If any of you guys are having this issue with a multiple screen set up go and try this and tell me your results please. I'd really like to know if this helped. :) Thanks.
Brejen 3 Eki 2012 @ 7:07pm 
Crazy Old Dave tarafından gönderilen ileti:
Hey guys I have resolved my issue. I tried clicking on "Make" with my second screen unplugged and it worked. If any of you guys are having this issue with a multiple screen set up go and try this and tell me your results please. I'd really like to know if this helped. :) Thanks.
This. This gets all the +1's. Thank you dude!
J0#/\/ 3 Eki 2012 @ 8:15pm 
Mines still having the same problem with the play button
The One Who Knocks 4 Eki 2012 @ 6:05pm 
I'm having this issue as well. When I click on it in Steam, the Play/Make window appears, but when I click Make it hangs. In Task Manager it is using about 9.5 MB of ram and not doing anything. I've noticed that this only happens when in offline mode. Once it's online it works fine. This is a problem for me, because my school's proxy blocks Steam.
MattchuDeePorkupineh 4 Eki 2012 @ 7:01pm 
http://gmc.yoyogames.com/index.php?showforum=104

http://help.yoyogames.com/home

Those are likely the best ways to get official support for this.
J0#/\/ 4 Eki 2012 @ 7:19pm 
@ Pile of Entrails

Thank you so much. It worked <3
13 yorumdan 1 ile 13 arası gösteriliyor
< >
Sayfa başına: 15 30 50
Gönderilme Tarihi: 3 Eki 2012 @ 6:14am
İleti: 13