I Am Alive > General Discussions > Topic Details
BlackOps Sep 7, 2012 @ 8:31pm
Graphics glitches
Clipping issues with game objects. Objects are not visible (including player) unless camera is panned to weird angles. Seems like the clipping detection is off. Running latest AMD Drivers, 16x9 display graphic settings don't have any effect. This game is unplayable.
Showing 1-12 of 12 comments
< >
Zeruel Sep 7, 2012 @ 9:20pm 
Thank you, I was wondering If I were going insane. I wasn't sure if any of my settings mattered. I wouldn't say unplayable but a clear port -- with and insane ignorance on their end. I'll replay after a patch, though I fear this maybe short as well.
prase Sep 11, 2012 @ 4:39am 
have the same issue... stinks
KENNY Sep 11, 2012 @ 8:19pm 
i have the exact same thing too. they need to fix this.......
Neko von Clockwork Sep 12, 2012 @ 9:05pm 
I have the exact same problem, it's extremely annoying, and totally weird. Never seen any issue like it before.
belefauntes Jul 16, 2013 @ 10:44pm 
I'm having this same issue. My system isn't quite top of the line... my graphics card is a few years old, a GeForce GTX 275, but it still handles almost anything I throw at it with acceptable results. Nevertheless, I don't think my hardware is the issue. I play Skyrim with 100+ mods, most of them graphics enhancements, and I don't get anything like this. As soon as I got to the sewers this problem started to rear its incredibly ugly head. Walls, floors, ceilings and just about everything in my environment either disappear or merely lose their texture unless view at just the right angle -- which tends to be an unplayable angle. What gives with this game? It really looked like something I could get into and enjoy, but you have to be able to actually PLAY a game before you have a chance of enjoying it.

As stated, I'm using an nVidia graphics card. My drivers were updated only a day ago, so they're up to date. Does anyone know of anyway to make the darned environment stop disappearing???
noodleinjar Jul 17, 2013 @ 2:00am 
Having the same issue, hope it's fixed, I'm really enjoying this game
Oxotnik Jul 18, 2013 @ 12:08am 
Look guys: latest NVidia drivers is GeForce 320.49, then before that GeForce 320.18 and then GeForce 314.22.
For me game works PERFECT on GeForce 314.22, so maybe you try downgrade drivers?
noodleinjar Jul 18, 2013 @ 12:57am 
Originally posted by Oxotnik:
Look guys: latest NVidia drivers is GeForce 320.49, then before that GeForce 320.18 and then GeForce 314.22.
For me game works PERFECT on GeForce 314.22, so maybe you try downgrade drivers?
How can I downgrade?
Oxotnik Jul 18, 2013 @ 1:19am 
For example on your ATI you have driver #28 (latest).
You must download previus driver #27, install it and check in game. If driver ask: "you REALLY sure?", bcs you install driver #27 on system with better #28 driver - push "Yes".
Still flashing textures? Download and install driver #26 - check game.
Etc
Ally Nov 23, 2013 @ 9:49am 
I have the same issue. Anyone found a reliable fix?
Void01 Feb 11 @ 1:42pm 
Same issue here - pretty ♥♥♥♥ed, I was looking forward to this game :(
Neko von Clockwork Feb 17 @ 10:25am 
Originally posted by Ally:
I have the same issue. Anyone found a reliable fix?
I don't know of any fixes yet. It seems kind of random. For some computers it runs smoothly but the graphics are screwed up. On others i've used the graphics are fine but it's slow as heck. Depends on graphics card specs most likely?
Showing 1-12 of 12 comments
< >
Per page: 15 30 50