hackshield done broke
it seems my game starts up all laggy, and when i click to go to my inventory or anywhere, it closes and says hackshield is broken, any fixes?
Showing 1-15 of 20 comments
< >
J0K3R- Mar 27, 2013 @ 9:54pm 
Samething here... =/
kelkizare2007123456789 Mar 27, 2013 @ 10:08pm 
exact same issue. looking through a couple pages on the internet and found no way to fix this issue. ive also uninstalled and reupdated hackshield and nothing is working.
fxtreapsfx Mar 28, 2013 @ 2:00am 
same here
SoSo Mar 28, 2013 @ 4:18am 
Yep I've got no idea how to fix it.
Connotfind Mar 28, 2013 @ 4:33am 
Delete artic combat completely and then reinstall, I had the same problem. And you are right the game is amazing!!!! It won't delete your progress on the game cas that will be on your account. I hope this helped and we see more artic combat in the future !! xD
Originally posted by Connotfind:
Delete artic combat completely and then reinstall, I had the same problem. And you are right the game is amazing!!!! It won't delete your progress on the game cas that will be on your account. I hope this helped and we see more artic combat in the future !! xD
thanks for the help!
Originally posted by Connotfind:
Delete artic combat completely and then reinstall, I had the same problem. And you are right the game is amazing!!!! It won't delete your progress on the game cas that will be on your account. I hope this helped and we see more artic combat in the future !! xD

yeah, it dint work, so ♥♥♥♥ it, im done with AC till they fix it again
SacredSkill Mar 28, 2013 @ 8:02am 
Same here :/
rottenweiler Mar 28, 2013 @ 8:08am 
any fixes?>tried everything
Jaffaman Mar 28, 2013 @ 9:26am 
I have the same problem running windows 8 my wife runs window 7 and its working fine on her PC.
[PRLU] DodgeThis|London Mar 28, 2013 @ 9:31am 
I am Windows 7 x64 and not working for me, with the same error
alfred822 Mar 28, 2013 @ 10:41am 
the same happens to me too, it write that "This message is called when HackShield isn't working properly/ (Code=10703)\Exit a program". And I reinstaled Arctic Combat, but it not help me. Who's know what's happened? Win7x64, it happens after last update the game.
Killerkäse Mar 28, 2013 @ 1:34pm 
Originally posted by DodgeThis|London:
I am Windows 7 x64 and not working for me, with the same error
Same here..... 10 secs ingame and then i get back to my desktop...... I alredy updaten hackshield..but error does exist...
UltimateGamer401 Mar 28, 2013 @ 2:50pm 
What you have to do is not play through steam but the launcher and in browser at webzen.
JimBim Mar 28, 2013 @ 3:00pm 
Same error,also i dont see any other servers just the UK Server.when i join this Server its break after round loading and i get the hackschield error.
Showing 1-15 of 20 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Mar 27, 2013 @ 9:44pm
Posts: 20