Mabinogi > General Discussions > Topic Details
Scarlett Aug 15, 2013 @ 1:59pm
Game not working?
Anyone else get that "failed to connect" or something when you try to log in? I really like to get on and play but can anyone help me with this problem.
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Saito Fox Aug 15, 2013 @ 2:47pm 
do you know what maintence is?
Scarlett Aug 15, 2013 @ 6:35pm 
Originally posted by Saito Fox:
do you know what maintence is?

Well sorry, when i go on the site it wasne't even loading. I didn't know it was in maintence
Shard of Glory Aug 15, 2013 @ 6:44pm 
Originally posted by EvoL:
Originally posted by Saito Fox:
do you know what maintence is?

Well sorry, when i go on the site it wasne't even loading. I didn't know it was in maintence
That's cause peopel were refreshing the site checking it every other second, making it slow xD
Scarlett Aug 16, 2013 @ 8:05am 
Originally posted by defualtgamer:
Originally posted by EvoL:

Well sorry, when i go on the site it wasne't even loading. I didn't know it was in maintence
That's cause peopel were refreshing the site checking it every other second, making it slow xD
No,I waited 10 minutes but it didn't work
Saito Fox Aug 16, 2013 @ 10:49am 
Originally posted by EvoL:
Originally posted by defualtgamer:
That's cause peopel were refreshing the site checking it every other second, making it slow xD
No,I waited 10 minutes but it didn't work
oh wow 10 minutes. i bet millions of others were doing that aswell. making it slow.
Scarlett Aug 16, 2013 @ 2:33pm 
Originally posted by Saito Fox:
Originally posted by EvoL:
No,I waited 10 minutes but it didn't work
oh wow 10 minutes. i bet millions of others were doing that aswell. making it slow.
What's up with you?
Showing 1-6 of 6 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Aug 15, 2013 @ 1:59pm
Posts: 6