faisalero 25 oct 2012 à 5h22
game installed and running but cant play (solved)
i got this game about a month a go and installed it im my new laptop Asus G55 and played the hell out of it ,i resantly boght a new lap top the G57 and installed the game on it but i cant seem to go past the start menu

the game starts smothly no errors i can only hear the enter button if i press it in the starting menu screen :S
but the game dosent start if any one can help :>


update: after a day of installing and uninstalling framework i sent an email to support@qoocsoft.com and ziped my log folder for them to check it out

thay replayed to me by saying to check my language and locale settings as It seems the system setting do not understand save file on the cloud end

and by Setting my language and locale to English might solve the problem.

it worked ^^

now back for more kung fu *** wooping :D
Dernière modification de faisalero; 26 oct 2012 à 13h05
Affichage des commentaires 1 à 2 sur 2
< >
r00t 25 oct 2012 à 6h38 
If you have installed .net framework 4.1, please uninstall it. Bcz this game is doesnt support .net 4.1
and To install XNA3.1 (from this link:http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=15163) after you have deleted .NET 4.1
faisalero 25 oct 2012 à 8h44 
still didnt work i uninstalled net fraework 4.1 installed XNA3.1 nothing changed games starts but cant enter the game :(
Dernière modification de faisalero; 25 oct 2012 à 8h44
Affichage des commentaires 1 à 2 sur 2
< >
Par page : 15 30 50