Hero Academy > General Discussions > Topic Details
StaveMan Dec 17, 2013 @ 11:12am
linux?
Will be linux version?
Showing 1-12 of 12 comments
< >
nathelbiya Dec 17, 2013 @ 11:19am 
Adding my +1 for putting the Linux version on Steam.
CrisFigueira Dec 17, 2013 @ 11:21am 
+1 yes, please upload the Linux version on the current Humble Bundle!
Amp Dec 17, 2013 @ 11:45am 
I was able to download it for linux right now. Will try it soon
StaveMan Dec 17, 2013 @ 12:09pm 
I run it but have problem with graphic (i am using with mesa, amd HD6970)
Amp Dec 17, 2013 @ 12:27pm 
I just tried it and can confirm buggy graphics. R9 270X with mesa here
luizluca Dec 17, 2013 @ 2:59pm 
So I'm the 3rd AMD graphics with problem in Linux. I'm using AMD Radeon HD 6670 with fglrx-2:13.152-0ubuntu1. I just got a black screen. However, the "In Game Steam (shift+tab) just works amd I'm using it to post this msg. Also, I can random click on the blank screen and start a game (even without image)
Last edited by luizluca; Dec 17, 2013 @ 3:01pm
A Crazy Mind Dec 17, 2013 @ 9:03pm 
Originally posted by luizluca:
So I'm the 3rd AMD graphics with problem in Linux. I'm using AMD Radeon HD 6670 with fglrx-2:13.152-0ubuntu1. I just got a black screen. However, the "In Game Steam (shift+tab) just works amd I'm using it to post this msg. Also, I can random click on the blank screen and start a game (even without image)
Same issue here, black screen but clickable buttons. Would be delighted to learn how to fix it and get playing.

Edit: Works fine now, thanks for fixing it. :)
Last edited by A Crazy Mind; Dec 24, 2013 @ 6:04am
[LINUX]oldrocker99 Dec 17, 2013 @ 9:21pm 
I got it from the latest Humble Bundle today. I have a GeForce 650ti, and it plays as it is suposed to.
tuniek Dec 18, 2013 @ 2:45pm 
+1
sx Dec 19, 2013 @ 6:08am 
The steam version is now online, works very good for me. There ist just one thing that's a bit odd right now, the sound seems to lag every few seconds.
StaveMan Dec 19, 2013 @ 6:56am 
Originally posted by sx:
The steam version is now online, works very good for me. There ist just one thing that's a bit odd right now, the sound seems to lag every few seconds.
which grahpic card you have? and which driver you use?
sx Dec 19, 2013 @ 11:40am 
Originally posted by Oquda:
Originally posted by sx:
The steam version is now online, works very good for me. There ist just one thing that's a bit odd right now, the sound seems to lag every few seconds.
which grahpic card you have? and which driver you use?

I'm using a Nvidia GTX 550 Ti with the proprietary drivers from the debian repositories (Debian Wheezy).
Showing 1-12 of 12 comments
< >
Per page: 15 30 50