ĞƦĘƑ Jul 21, 2014 @ 9:57pm
Why are some of the textures so bad?
Last edited by ĞƦĘƑ; Jul 21, 2014 @ 10:02pm
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Ðat Panda Jul 22, 2014 @ 7:34am 
is that the tank on the final offer?
because if it is,i just checked and mine does look a lot better.

Edit: Screnshots
http://imgur.com/ReuJdyU,LDPntMt,SUskrMJ#0
Last edited by Ðat Panda; Jul 22, 2014 @ 7:56am
ĞƦĘƑ Jul 22, 2014 @ 12:19pm 
LOL that's the same tank, also the tessellation effects on my cape look weird too, not like their supposed to.

Something is worng with the game and my PC. I've tried validating cache files and a different video card driver but it didn't fix these issues.
Ðat Panda Jul 22, 2014 @ 1:11pm 
now that i recall my textures looks like yours for like a second when i first enter the game,but then they "finish loading",so can i say that your textures arent being fully loaded?
unfortunately i have no idea what can cause that except for the very basic stuff like:
drivers up to date? Edit: Sorry now i read that you tried different drivers
game up to date?
are sure that your settings are maxed?
my gpu is much weaker than yours (r9 270x)
my game settings :
everything on except physx
tesselation,ssao,dinamic shadows,depth of field : DX11 Enhanced
FXAA high
maybe try my settings just to see if it is a specific setting problem?
hope i could help.
Last edited by Ðat Panda; Jul 22, 2014 @ 1:18pm
Buck Jul 22, 2014 @ 1:40pm 
The problem is likely your GPU drivers. it's not handling LoD (Level Of Detail) correctly. higher res textures should be loading in when you get closer to those objects.

Make sure your OS, all drivers and redistributables are up to date.
make sure your settings are right.
delete the bmengine.ini which resets the game to defaults and adjust graphics options as necessary.
ĞƦĘƑ Jul 22, 2014 @ 2:10pm 
I have tried the latest BETA and WHQL Nvidia drivers. My windows 7 is fully up to date.

If you look in the pictures, you'll also notice that the tessellation for my cape is all messed up. It just puts in these random shadow spots instead of more cape folds like it's supposed to.

This pictures really shows it: http://steamcommunity.com/id/grefranger/screenshot/46477678306166209
Last edited by ĞƦĘƑ; Jul 22, 2014 @ 2:10pm
The Arkham Knight Jul 23, 2014 @ 1:15am 
Something wrong with drivers maybe i have GTX 650 textures look a whole lot better. Medium - high settings lol.
ĞƦĘƑ Jul 23, 2014 @ 5:22pm 
I reinstalled the GPU drivers using the last TEN iterations.
It's just this game, it's a buggy piece of ♥♥♥♥. I've seen tons of bugs in this game after only a few hours of play.
Bard_13 Jul 24, 2014 @ 11:44am 
This game is bugged for some nvidia users. Glad im not suffering though.
Showing 1-8 of 8 comments
< >
Per page: 15 30 50
Date Posted: Jul 21, 2014 @ 9:57pm
Posts: 8