dev_nll Mar 17, 2013 @ 5:03pm
Was working yesterday - now it doesn't?
Bought the game the other day when it was on sale, and played a fair bit yesterday; it ran fine. Last night when I logged off I noticed Steam was downloading something for the game - I assumed some sort of patch. Today it runs like a dog; loading screens or the map take more than a minute to load, and the mouse control is sketchy at best. Was there a patch or something last night? Can I undo it somehow?
Showing 1-3 of 3 comments
< >
wolftalker7799 Mar 17, 2013 @ 6:36pm 
like you i just bought this game other day,and also like u i totally enjoy my game play yesterday,with NO issues. The game was GREAT yesterday,now it will not even load,i keep getting an error message from windows and it crashes. It starts to load but crashes right at the start of the introduction before the main load screen. Something is wrong or conflicting with the latest Steam download. Steam will wait till the zombie invasion to reply or offer customer service. Any info would be appreciated! thank you for reading!
wolftalker7799 Mar 17, 2013 @ 7:59pm 
my game took forever to sync with Steam-do not know why, and it took many attempts,but it finially synced. now it is running for me ok.
dev_nll Mar 21, 2013 @ 11:35pm 
Yeah, Iguess it was waiting for the sync. Now it takes forever to start up, but once it does, it runs ok. Go figure. All I can suggest is starting it up and then walkig away from the keyboard for 5 minutes to make sure its not just slow to start, like mine.
Showing 1-3 of 3 comments
< >
Per page: 15 30 50