Colour Bind > Discussioni generali > Dettagli della discussione
Eddie 24 set 2012, ore 20:10
Super laggy?
My game is extremely laggy and I cannot even play it, it is not my hardware as I have been running borderlands 2 on full high just fine, anyone else have this problem?
Visualizzazione di 1-15 commenti su 35
< >
Dinaroozie  [sviluppatore] 24 set 2012, ore 20:59 
Could you let me know what hardware you're running? I've seen the game lag before but I thought I'd fixed it. Sorry about that - I'll try to figure out what's going on.

~ Finn
Eddie 24 set 2012, ore 21:26 
Computer:

Computer Type ACPI x64-based PC
Operating System Microsoft Windows Vista Home Premium
OS Service Pack
Internet Explorer 9.0.8112.16421 (IE 9.0)
DirectX DirectX 11.0

Motherboard:

CPU Type QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133)
Motherboard Name Asus Essentio CG5290
Motherboard Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem
System Memory
DIMM1: Nanya NT2GC64B8HA0NF-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
DIMM2: Nanya NT1GC64B88A0NF-CG
DIMM3: Nanya NT2GC64B8HA0NF-CG
DIMM4: Nanya NT1GC64B88A0NF-CG
DIMM5: Nanya NT2GC64B8HA0NF-CG
DIMM6: Nanya NT1GC64B88A0NF-CG
BIOS Type AMI (05/11/09)

Display:

Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
3D Accelerator nVIDIA GeForce GTX 260
Monitor Asus VS248 [24" LCD] (C1LMQS020247)
Monitor Generic PnP Monitor [NoDB] (H9LS537269)

Multimedia:

Audio Adapter Analog Devices AD2000B @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller

Storage:

IDE Controller Intel(R) ICH10 Family 2 port Serial ATA Storage Controller 2 - 3A26
IDE Controller Intel(R) ICH10 Family 4 port Serial ATA Storage Controller 1 - 3A20
IDE Controller Standard Dual Channel PCI IDE Controller
Storage Controller A62FYKKL IDE Controller
Storage Controller Microsoft iSCSI Initiator
Disk Drive Hitachi HDT721010SLA360 ATA Device (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II)
twitch.tv/oberio 25 set 2012, ore 2:45 
I am experiencing the game just fine without any kind of laggs only had a error once during the level editor but i was fooling around a little bit too much , great game and if you want to see some gameplay from me just check this channel goes really smooth:

http://www.youtube.com/user/Postingyourvideos/featured

Messaggio originale di Dinaroozie:
Could you let me know what hardware you're running? I've seen the game lag before but I thought I'd fixed it. Sorry about that - I'll try to figure out what's going on.

~ Finn
Eddie 25 set 2012, ore 11:07 
Messaggio originale di PYV - Postingyourvideos:
I am experiencing the game just fine without any kind of laggs only had a error once during the level editor but i was fooling around a little bit too much , great game and if you want to see some gameplay from me just check this channel goes really smooth:

http://www.youtube.com/user/Postingyourvideos/featured
No offense but i wan't to play it not watch it, been looking forward to this game for a while now and i can't even be in the main menu without it hitting 5 fps
MistaMints  [sviluppatore] 25 set 2012, ore 13:39 
Messaggio originale di Eddie:
Messaggio originale di PYV - Postingyourvideos:
I am experiencing the game just fine without any kind of laggs only had a error once during the level editor but i was fooling around a little bit too much , great game and if you want to see some gameplay from me just check this channel goes really smooth:

http://www.youtube.com/user/Postingyourvideos/featured
No offense but i wan't to play it not watch it, been looking forward to this game for a while now and i can't even be in the main menu without it hitting 5 fps


We are taking a look at your problem and running some test situations. Hopefully we can have you playing soon.

-Adrian
Slackarse 25 set 2012, ore 18:12 
If it helps, my game has been running great, except when I created a level and added it. Worked fine while creating and testing, but when playing it as a downloaded custom level, it was very laggy.
Eddie 25 set 2012, ore 21:01 
Messaggio originale di Slackarse:
If it helps, my game has been running great, except when I created a level and added it. Worked fine while creating and testing, but when playing it as a downloaded custom level, it was very laggy.

No that doesn't help my situtation, for me as soon as i launched it it hit 5FPS in every part of the game.
Martoon 25 set 2012, ore 21:18 
I'm sure you've already done this, but have you tried a system restart? Mine was really laggy the first time I ran it, but a restart took care of it.
Eddie 26 set 2012, ore 0:16 
Just tested the game again and it is magicly working, no idea how but i guess it's all good now. wierd ♥♥♥ glitch
MistaMints  [sviluppatore] 26 set 2012, ore 14:23 
Good :) I'm glad its working for you. Is anybody else still having lagging problems even after a system restart?
Dinaroozie  [sviluppatore] 26 set 2012, ore 17:42 
Messaggio originale di Eddie:
Just tested the game again and it is magicly working
I have a feeling that this is going to be an annoying bug to reproduce. :) I'm glad it's working for you though - if it magically breaks again let us know!
Eddie 26 set 2012, ore 22:40 
Messaggio originale di Dinaroozie:
Messaggio originale di Eddie:
Just tested the game again and it is magicly working
I have a feeling that this is going to be an annoying bug to reproduce. :) I'm glad it's working for you though - if it magically breaks again let us know!
I'll be sure to, the game is awesome by the way, really hard but awesome, great job with it!
RedIon1992 27 set 2012, ore 6:16 
I'm having lag issues as well. Already tried rebooting, no dice there. We're talking about 4FPS, unplayable lag - on the main menu.

My specs are here: http://pastebin.com/MhHmrdTK - that's just a straight DXDiag report. If there's anything else you need, let me know.
Nige111 2 ott 2012, ore 7:12 
Yep, I've also got the horrendous framerate issue - I'll do a restart in a sec and if it persists, I'll throw a DXDiag up.
Schlepian 4 ott 2012, ore 22:50 
In the beggining my frame rates were perfect. was showing from 60-300 fps. It seems teh more I play the more readily the game begins to lag tho. reducing dframerates ~4 fps unexpectedly on level load, it will persist like that untill I restart the game or sometimes even restart my computer. I can't pinpoint the problem but i assume sometimes the data trie to load to much to quickly and then just continues to suffer.
It says , attempting to open sounds/music/basstrack.ogg
then blue green and red tracks as well
then it gives the error Open Al error was raised: 40963
repeatedly, ight have somthing to do with it?
Ultima modifica da Schlepian; 4 ott 2012, ore 23:04
Visualizzazione di 1-15 commenti su 35
< >
Per pagina: 15 30 50