Colour Bind > Yleiset keskustelut > Aiheen tiedot
Eddie 24. syys, 2012 20.10
Super laggy?
My game is extremely laggy and I cannot even play it, it is not my hardware as I have been running borderlands 2 on full high just fine, anyone else have this problem?
Näytetään 1-15 / 35 kommentista
< >
Dinaroozie  [kehittäjä] 24. syys, 2012 20.59 
Could you let me know what hardware you're running? I've seen the game lag before but I thought I'd fixed it. Sorry about that - I'll try to figure out what's going on.

~ Finn
Eddie 24. syys, 2012 21.26 
Computer:

Computer Type ACPI x64-based PC
Operating System Microsoft Windows Vista Home Premium
OS Service Pack
Internet Explorer 9.0.8112.16421 (IE 9.0)
DirectX DirectX 11.0

Motherboard:

CPU Type QuadCore Intel Core i7-920, 2800 MHz (21 x 133)
Motherboard Name Asus Essentio CG5290
Motherboard Chipset Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem
System Memory
DIMM1: Nanya NT2GC64B8HA0NF-CG 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 592 MHz) (6-6-6-16 @ 444 MHz)
DIMM2: Nanya NT1GC64B88A0NF-CG
DIMM3: Nanya NT2GC64B8HA0NF-CG
DIMM4: Nanya NT1GC64B88A0NF-CG
DIMM5: Nanya NT2GC64B8HA0NF-CG
DIMM6: Nanya NT1GC64B88A0NF-CG
BIOS Type AMI (05/11/09)

Display:

Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB)
3D Accelerator nVIDIA GeForce GTX 260
Monitor Asus VS248 [24" LCD] (C1LMQS020247)
Monitor Generic PnP Monitor [NoDB] (H9LS537269)

Multimedia:

Audio Adapter Analog Devices AD2000B @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller

Storage:

IDE Controller Intel(R) ICH10 Family 2 port Serial ATA Storage Controller 2 - 3A26
IDE Controller Intel(R) ICH10 Family 4 port Serial ATA Storage Controller 1 - 3A20
IDE Controller Standard Dual Channel PCI IDE Controller
Storage Controller A62FYKKL IDE Controller
Storage Controller Microsoft iSCSI Initiator
Disk Drive Hitachi HDT721010SLA360 ATA Device (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II)
twitch.tv/oberio 25. syys, 2012 2.45 
I am experiencing the game just fine without any kind of laggs only had a error once during the level editor but i was fooling around a little bit too much , great game and if you want to see some gameplay from me just check this channel goes really smooth:

http://www.youtube.com/user/Postingyourvideos/featured

Dinaroozie lähetti viestin:
Could you let me know what hardware you're running? I've seen the game lag before but I thought I'd fixed it. Sorry about that - I'll try to figure out what's going on.

~ Finn
Eddie 25. syys, 2012 11.07 
PYV - Postingyourvideos lähetti viestin:
I am experiencing the game just fine without any kind of laggs only had a error once during the level editor but i was fooling around a little bit too much , great game and if you want to see some gameplay from me just check this channel goes really smooth:

http://www.youtube.com/user/Postingyourvideos/featured
No offense but i wan't to play it not watch it, been looking forward to this game for a while now and i can't even be in the main menu without it hitting 5 fps
MistaMints  [kehittäjä] 25. syys, 2012 13.39 
Eddie lähetti viestin:
PYV - Postingyourvideos lähetti viestin:
I am experiencing the game just fine without any kind of laggs only had a error once during the level editor but i was fooling around a little bit too much , great game and if you want to see some gameplay from me just check this channel goes really smooth:

http://www.youtube.com/user/Postingyourvideos/featured
No offense but i wan't to play it not watch it, been looking forward to this game for a while now and i can't even be in the main menu without it hitting 5 fps


We are taking a look at your problem and running some test situations. Hopefully we can have you playing soon.

-Adrian
Slackarse 25. syys, 2012 18.12 
If it helps, my game has been running great, except when I created a level and added it. Worked fine while creating and testing, but when playing it as a downloaded custom level, it was very laggy.
Eddie 25. syys, 2012 21.01 
Slackarse lähetti viestin:
If it helps, my game has been running great, except when I created a level and added it. Worked fine while creating and testing, but when playing it as a downloaded custom level, it was very laggy.

No that doesn't help my situtation, for me as soon as i launched it it hit 5FPS in every part of the game.
Martoon 25. syys, 2012 21.18 
I'm sure you've already done this, but have you tried a system restart? Mine was really laggy the first time I ran it, but a restart took care of it.
Eddie 26. syys, 2012 0.16 
Just tested the game again and it is magicly working, no idea how but i guess it's all good now. wierd ♥♥♥ glitch
MistaMints  [kehittäjä] 26. syys, 2012 14.23 
Good :) I'm glad its working for you. Is anybody else still having lagging problems even after a system restart?
Dinaroozie  [kehittäjä] 26. syys, 2012 17.42 
Eddie lähetti viestin:
Just tested the game again and it is magicly working
I have a feeling that this is going to be an annoying bug to reproduce. :) I'm glad it's working for you though - if it magically breaks again let us know!
Eddie 26. syys, 2012 22.40 
Dinaroozie lähetti viestin:
Eddie lähetti viestin:
Just tested the game again and it is magicly working
I have a feeling that this is going to be an annoying bug to reproduce. :) I'm glad it's working for you though - if it magically breaks again let us know!
I'll be sure to, the game is awesome by the way, really hard but awesome, great job with it!
RedIon1992 27. syys, 2012 6.16 
I'm having lag issues as well. Already tried rebooting, no dice there. We're talking about 4FPS, unplayable lag - on the main menu.

My specs are here: http://pastebin.com/MhHmrdTK - that's just a straight DXDiag report. If there's anything else you need, let me know.
derank.co.uk 2. loka, 2012 7.12 
Yep, I've also got the horrendous framerate issue - I'll do a restart in a sec and if it persists, I'll throw a DXDiag up.
Schlepian 4. loka, 2012 22.50 
In the beggining my frame rates were perfect. was showing from 60-300 fps. It seems teh more I play the more readily the game begins to lag tho. reducing dframerates ~4 fps unexpectedly on level load, it will persist like that untill I restart the game or sometimes even restart my computer. I can't pinpoint the problem but i assume sometimes the data trie to load to much to quickly and then just continues to suffer.
It says , attempting to open sounds/music/basstrack.ogg
then blue green and red tracks as well
then it gives the error Open Al error was raised: 40963
repeatedly, ight have somthing to do with it?
Viimeisin muokkaaja on Schlepian; 4. loka, 2012 23.04
Näytetään 1-15 / 35 kommentista
< >
Sivua kohden: 15 30 50